Daniel Buzdugan: „Creștinii nu se pot distanța față de Dumnezeu!”

Daniel Buzdugan: „Creștinii nu se pot distanța față de Dumnezeu!”

|
31/05/2020
|
0 comentarii
|

Slujbele religioase s-au desfășurat și astăzi în afara bisericilor iar de la 1 iunie nu există noi reglementări. La începutul lunii Daniel Buzdugan a luat atitudine pe contul său de social-media spunând că creștinii nu se pot dinstanța față de Dumnezeu iar guvernanții ar trebui să se inspire din exemplul Greciei, care a permis slujbele în biserici începând cu data de 17 mai.

Menționăm de asemenea faptul că în Grecia nu a fost modificată metoda de împărtășire a credincioșilor.

„Orice-ar fi și orice s-ar întâmpla noi, creștinii, nu putem să ne distanțăm față de Dumnezeu!

Am fost făcuți de Dumnezeu și am fost făcuți pentru Dumnezeu și cine nu înțelege asta, trăiește o viață fără niciun sens!

Deschideți, vă rugăm, și „muzeele de icoane”, luați exemplul Greciei, care, prin gura premierului Kyriakos Mitsotakis, a anunțat poporul grec că, în ceea ce privește Biserica, din data de 4 mai, bisericile vor fi deschise pentru închinare individuală, iar din 17 mai, credincioșii vor putea participa la Sfânta Liturghie și la alte slujbe.

Domnule Președinte, Domnule Prim-ministru, în aceste zile grele pentru România ne rugăm și pentru domniile voastre, ca harul lui Dumnezeu să se reverse și prin cei care ne conduc!

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin!

Aș ruga pe toți cei care vor citi postarea aceasta să nu facă sub nicio formă comentarii nedemne de un om cu frica lui Dumnezeu!

Amintiți-vă de Hristos, care, atunci când a fost vândut de Iuda, nu i-a spus vorbe urâte, ci i s-a adresat cu „Prietene”…

Decât să judecăm, mai bine să tăcem!

Iar cel mai bine ar fi să ne și rugam pentru șefii țării sau chiar ai locului de muncă al fiecăruia, că de restul se va ocupa Bunul Dumnezeu. Amin!

Cu dragoste pentru cei ce ne iubesc, dar mai ales pentru cei ce ne urăsc!
Și nu uitați dragilor că cel mai important lucru pentru a fi fericiți este a cauta Pacea mai mult decât dreptatea!

Ca într-o căsnicie: când ambii soți caută să își impună dreptatea, iese război, dar când unul cedează din procentul de egoism și mândrie, iese ARMONIE!

Hristos în mijlocul nostru!”

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: