Sari la conținut
Prima pagină » Daniel Buzdugan: „Creștinii nu se pot distanța față de Dumnezeu!”

Daniel Buzdugan: „Creștinii nu se pot distanța față de Dumnezeu!”

Slujbele religioase s-au desfășurat în pandemie luni întregi în afara bisericilor, adeseori inexplicabil. Dar aceasta a fost prilej pentru a ne proba credința și capacitatea de a ne mărturisi credința. O atitudine frumoasă a luat Daniel Buzdugan care a ieșit în față din eșalonul oamenilor din massmedia spunând că creștinii nu se pot dinstanța față de Dumnezeu iar guvernanții ar trebui să permită slujbele în biserici.

„Orice-ar fi și orice s-ar întâmpla noi, creștinii, nu putem să ne distanțăm față de Dumnezeu!

Am fost făcuți de Dumnezeu și am fost făcuți pentru Dumnezeu și cine nu înțelege asta, trăiește o viață fără niciun sens! Deschideți, vă rugăm, și „muzeele de icoane”!

Domnule Președinte, Domnule Prim-ministru, în aceste zile grele pentru România ne rugăm și pentru domniile voastre, ca harul lui Dumnezeu să se reverse și prin cei care ne conduc!

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin!

Aș ruga pe toți cei care vor citi postarea aceasta să nu facă sub nicio formă comentarii nedemne de un om cu frica lui Dumnezeu!

Amintiți-vă de Hristos, care, atunci când a fost vândut de Iuda, nu i-a spus vorbe urâte, ci i s-a adresat cu „Prietene”…

Decât să judecăm, mai bine să tăcem!

Iar cel mai bine ar fi să ne și rugam pentru șefii țării sau chiar ai locului de muncă al fiecăruia, că de restul se va ocupa Bunul Dumnezeu. Amin!

Cu dragoste pentru cei ce ne iubesc, dar mai ales pentru cei ce ne urăsc! Și nu uitați dragilor că cel mai important lucru pentru a fi fericiți este a cauta Pacea mai mult decât dreptatea!

Ca într-o căsnicie: când ambii soți caută să își impună dreptatea, iese război, dar când unul cedează din procentul de egoism și mândrie, iese ARMONIE!

Hristos în mijlocul nostru!”

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Un comentariu la „Daniel Buzdugan: „Creștinii nu se pot distanța față de Dumnezeu!””

  1. Adevărații creștini nu poartă războaie, nu-și ucid semenii, chiar cu riscul de a-și pierde viața.. ( 1 Ioan 3 :11,12 )

Comentariile sunt închise.

Averea Bisericii