Sari la conținut
Prima pagină » Daniel Buzdugan: „Vin vremuri GRELE. Nu mai amânați cele de rânduială pentru SUFLET: rugăciune, spovedanie, împărtășanie, iertare!”

Daniel Buzdugan: „Vin vremuri GRELE. Nu mai amânați cele de rânduială pentru SUFLET: rugăciune, spovedanie, împărtășanie, iertare!”

Pădurile din munții noștri încă adăpostesc sihaștri retrași departe de lume pentru a se ruga pentru ea. Republicăm cuvântul bun primit de Daniel Buzdugan la una dintre colibele ascunse în pădurile din Carpați

„Am dat o fugă în pustietate… Doar Dumnezeu mai trece pe aici și rugătorii care se nevoiesc zi de zi. Rugăciunea fierbinte, asta mai ține lumea, dragilor! Vin vremuri GRELE. Nu mai amânați cele de rânduială pentru SUFLET: rugăciune, spovedanie, împărtășanie, iertare!” a scris omul de radio.

Retras în munte departe de toată nebunia de azi, acest părinte pustnic, și ca el poate mulți alți, se roagă pentru țărișoara aceasta și pentru noi românii și nu numai. Bunul Dumnezeu să-i răsplătească și să-i de-a putere în rugăciunea sa și în traiul de zi cu zi, care nu-i așa ușor acolo, în aceste locuri izolate.

Daniel Buzdugan este adeseori oaspete al mănăstirilor din țara noastră, de unde mărturisește că își ia ajutor sufletesc. Împreună cu colegul său de radio Mihai Morar a fost de mai multe ori pelerin și în muntele Athos.

De asemenea la Iași, în Timișoara sau pe unde îl mai poartă pașii Daniel Buzdugan participă deseori la Sfânta Liturghie, cea mai importantă rugăciune din biserica ortodoxă.

„Mulțumesc, Doamne, pentru încă o dimineață petrecută în curțile Tale, emoționantă până la lacrimi Sfânta Liturghie de azi de la Catedrala din Timișoara! Felicitări oamenilor din cor au mișcat multe inimi! Dumnezeu să ocrotească ROMÂNIA!” mărturisea el într-una din duminicile trecute.

Avem o țară, „troiţe sfinte, altare şi icoane/ Şi candeli ard cu mii de pâlpâiri!” Slavă Domnului pentru toate!

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

4 comentarii la „Daniel Buzdugan: „Vin vremuri GRELE. Nu mai amânați cele de rânduială pentru SUFLET: rugăciune, spovedanie, împărtășanie, iertare!””

  1. Felicitări sincere acestor oameni minunați și cu frică de Dumnezeu, ca să cunoști dedesubturile credinței trebuie să cobori acolo jos la oamenii simpli…
    Exemplu pentru ceilalți din mass-media. Dumnezeu să ne binecuvânteze pe noi și această țărișoară care pare-se că și-a pierdut originile.

  2. Slava Lui Dumnezeu pentru toate! 🙏🏻Acest părinte pustnic este un sfânt în viața !

Comentariile sunt închise.

Averea Bisericii