Sari la conținut
Prima pagină » Luare de poziție

Luare de poziție

„N-am întâlnit vreun bătrân la țară să fi suferit de depresie! De muncit, munceau mai mult ca noi.”

„Eu n-am întâlnit vreun bătrân la țară care să fi suferit de depresie. De muncit, munceau mai mult ca noi. Lucrul începea de obicei înainte de zorii zilei, dar când omul simțea că-i obosit, trăgea… Citește mai mult »„N-am întâlnit vreun bătrân la țară să fi suferit de depresie! De muncit, munceau mai mult ca noi.”

„Mircea Vulcănescu ar trebui să fie în sinaxarul sfinților români, nu să îi fie demolate statuile!”

Sunt convins că Mircea Vulcănescu ar fi fost unul dintre cele mai importante nume din cultura română a anilor 60, dacă ar fi avut răgazul necesar să își culeagă toate ideile. Dacă ar fi plecat… Citește mai mult »„Mircea Vulcănescu ar trebui să fie în sinaxarul sfinților români, nu să îi fie demolate statuile!”

Pr Gheorghe Calciu: „Poţi să-i dai darul cel mai scump, dacă n-ai pus dragostea ta în acel dar, nimic nu este!

Învăţaţi din aceste sărbători nu aspectul comercial, nu să dai un dar cât mai scump unuia! Poţi să-i dai darul cel mai scump, dacă n-ai pus dragostea ta în acel dar, nimic nu este! Mă… Citește mai mult »Pr Gheorghe Calciu: „Poţi să-i dai darul cel mai scump, dacă n-ai pus dragostea ta în acel dar, nimic nu este!

Dan Negru: De ce se face bășcălie la tv pe seama pelerinajului de la Iași dar este admirație totală pentru pelerinajele din afară?

„Sondajele arată că peste 80 % dintre români se declară religioși. Asta înseamnă că publicul majoritar al televiziunilor e religios. Totuși, e bășcălie la tv pe seama pelerinajului religios de la Iași. Nu înțeleg argumentul… Citește mai mult »Dan Negru: De ce se face bășcălie la tv pe seama pelerinajului de la Iași dar este admirație totală pentru pelerinajele din afară?

IPS Teodosie: „Suntem amenințați cu scumpiri, cu foamete, cu război, cu frig și întuneric. Dar nu vă temeți!”

„Suntem amenințați cu scumpiri, cu foamete, cu război, cu frig și întuneric. Dar nu vă temeți! De ce să vă temeți? S-a terminat milostivirea lui Dumnezeu? Nu s-a terminat! Nu se termină niciodată! Dumnezeu este… Citește mai mult »IPS Teodosie: „Suntem amenințați cu scumpiri, cu foamete, cu război, cu frig și întuneric. Dar nu vă temeți!”

Pr Răzvan Ionescu: În cazul pr Visarion vă îndemn să întețim rugăciunea în detrimentul judecăților grăbite!

„Personal, hotărâsem să nu intervin public cu nimic înainte ca justiția să își facă datoria și să ne spună exact realitatea. Adică să stabilească consistența probelor, să certifice că fapta este suficient sau nu caracterizată,… Citește mai mult »Pr Răzvan Ionescu: În cazul pr Visarion vă îndemn să întețim rugăciunea în detrimentul judecăților grăbite!