Sari la conținut
Prima pagină » Uncategorized

Uncategorized

Sf Ioan Gură de Aur: „Trupul tău se află în Biserică, dar sufletul în afara ei, gura ta spune rugăciunea, dar mintea cugetă la altceva.”

Dar şi purtarea noastră, cât timp ne aflăm în biserică, trebuie să fie cuviincioasă, aşa cum se cade omului care se află înaintea lui Dumnezeu. Să nu vă ocupaţi cu discuţii nefolositoare, ci să staţi… Citește mai mult »Sf Ioan Gură de Aur: „Trupul tău se află în Biserică, dar sufletul în afara ei, gura ta spune rugăciunea, dar mintea cugetă la altceva.”

Pr Nicolae Dima: „Vă purtăm în inimă pe toți!”. Ecaterina va primi tratament într-o clinică din Germania

„O să fie bine, toată lumea ne spune că o să fie bine… Avem credința puternică că așa va fi! Însoțiți-ne cu rugăciunea dumneavoastră! Doamne ajută, o să vă ținem la curent!” ne-a spus părintele… Citește mai mult »Pr Nicolae Dima: „Vă purtăm în inimă pe toți!”. Ecaterina va primi tratament într-o clinică din Germania

Dan Negru: „Un guru yoghin a adunat mii de oameni în București. Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd”

„Un guru yoghin a adunat ieri mii de oameni în București. Dacă spui ca mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool” a comentat Dan Negru un eveniment monden câteva mii de bucureșteni au… Citește mai mult »Dan Negru: „Un guru yoghin a adunat mii de oameni în București. Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd”