Sari la conținut
Prima pagină » Pr Nicolae Dima: „Vă purtăm în inimă pe toți!”. Ecaterina va primi tratament într-o clinică din Germania

Pr Nicolae Dima: „Vă purtăm în inimă pe toți!”. Ecaterina va primi tratament într-o clinică din Germania

„O să fie bine, toată lumea ne spune că o să fie bine… Avem credința puternică că așa va fi! Însoțiți-ne cu rugăciunea dumneavoastră! Doamne ajută, o să vă ținem la curent!” ne-a spus părintele Nicole Dima pe aeroport, de lângă aeronava ce a transportat-o pe Ecaterina la un spital din Germania.

Ecaterina Dima, în vârstă de 12 ani, a plecat ieri spre Dresda, Germania, pentru a putea continua tratamentul de recuperare. Ca un amănunt frumos, aeronava care a preluat-o pe aeroport era înmatriculată sub numele sugestiv, „OK-HAR”.

„Vă sunt recunoscător pentru jertfa dumneavostră, ați făcut o jertfă mare de tot! Pentru toți cei ce s-au raliat la suferința familiei noastre și ați suferit împreună cu noi, Dumnezeu a scos la iveală din această cremă minunată a gândului bun, a rugăciunii dezinteresate și a jertfei!

Drumul pe care a plecat este lung și greu, însă nu se măsoară în kilometri, ci în rugăciuni. Se măsoară în credință, nădejde, dragoste și unitate. De ce unitate? Pentru că Ecaterina este cea care a unit în rugăciune, mulți creștini din lumea întreagă, în această perioadă”, a spus părintele. „Vă purtăm în inmă pe toți!”

Studenții teologi, alături de grupul Tronos, au susținut un concert caritabil de colinde iar banii strânși au fost donați pentru tratamentul Ecaterinei.

De o luna de zile acest copil s-a agațăt de viață cu toate puterile, de o luna de zile părinții au stat mai mult la spital, chiar au dormit în mașină, în parcarea spitalului, pentru a fi alături de ea. Nimic nu e mai dureros pentru un părinte decât să simtă neputiința alinării durerii copilului său.

Dar după cinci săptămâni de la intrarea în comă și la trei săptămâni de la operație, Ecaterina este mult mai bine. Ea va primi un tratament recuperator într-un spital specializat din Germania iar cei ce vor să ajute pentru tratamentul Ecaterinei, pot să o facă în contul de LEI: RO23INGB0000999913157577 sau să ia legătura cu părintele Nicolae Dima la adresa: impreunapentruecaterina@gmail.com

Doamne ajută!

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

4 comentarii la „Pr Nicolae Dima: „Vă purtăm în inimă pe toți!”. Ecaterina va primi tratament într-o clinică din Germania”

  1. Pingback: Pr Vasile Ioana: „Am văzut când am împărtășit-o că Ecaterina este conștientă într-un anumit fel!” - Averea Bisericii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii