Sari la conținut
Prima pagină » O întâmplare minunată cu o familie la Sfântul Dimitrie din Tesalonic

O întâmplare minunată cu o familie la Sfântul Dimitrie din Tesalonic

În urmă cu mai mulți ani eram în Tesalonic de ziua Sfântului Dimitrie Izvorâtorul de Mir și am mers să ne închinăm în catedrala unde este adăpostit sfântul. Era o atmosferă de sărbătoare, multă lume venise cu flori, Sfântul Dimitrie este socotit ocrotitorul orașului.

Soția mea era însărcinată în luna a cincea, deja sarcina era mare, mergea mai greu. Nu știam ce vom avea, era cel de-al doilea copil al nostru, mai având un băiețel.

Era o zi frumoasă de toamnă și ne bucuram de razele de soarele. La un moment dat într-un parc soția s-a dezechilibrat în dreptul unor scări și până să o prind de mână a căzut prin aer mai multe scări în jos.

Nu știu cum am ajuns lângă ea. Era speriată, apoi a început să plângă spunându-mi că a curs din lichidul amniotic, s-a rupt apa. În cădere, în aer, reușise să se întoarcă și să protejeze sarcina parțial, să cadă într-o parte. Am luat repede mașina și am alergat la Spitalul Hipocratio, la urgență. Ne rugam amândoi pentru ca să nu fi fost afectat copilul.

Ajunși acolo soția mea a intrat la ecografie, am rămas pe hol. Ne mai liniștisem, aveam nădejdea că copilul nu este afectat și nici sarcina. Ne rugam la Sfântul Dimitrie să mijlocească pentru prunc, la Maica Domnului să îl apere cu mila sa.

Am intrat să îi pot traduce. Doamna doctor care ne preluase ne-a spus că din fericire nu este afectat copilul. Nu pierduse mult lichid și pentru ca să nu apară complicații, soția mea trebuia să stea în repaus o perioadă.

Parcă ne născusem a doua oară. Am mulțumit, am plecat cu lacrimi în ochi de la spital. Soția mea scăpase doar cu o contuzie la umăr și nici sarcina, nici copilul nu fuseseră afectați. În februarie ea a născut un băiețel de 3,65 kg, sănătos și mâncăcios.

Slavă Domnului pentru toate! Mulțumim Sfântului Dimitrie de la Tesalonic!

Mărturie trimisă de o familie din București

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii