Sari la conținut
Prima pagină » Dan Negru: „Sărbătoare de astăzi, ne place sau nu, este despre nașterea lui Iisus!”

Dan Negru: „Sărbătoare de astăzi, ne place sau nu, este despre nașterea lui Iisus!”

Dan Negru este în aceste zile în pelerinaj la Betleem, care după anii de pandemie când a fost închis slujirii de Crăciun, este din nou deschis.

„Spuneti-le copiilor ADEVĂRUL ! Spuneți-le că Sărbatoarea acestor zile nu e despre Moș Crăciun ci despre nașterea unui copil care atunci când a crescut a biruit lumea”, a scris omul de media. „Un copil care a împărțit timpul in două : înainte și după nașterea Lui. De la nașterea Lui încoace se numără anii ! Au trecut 2022 !

Spuneti-le că bebelușul născut acum e cel care mai târziu „va să vie cu slavă sa judece viii si mortii, a Carui Împărăție nu va avea sfârșit…

Crăciunul fără Iisus e doar o altă petrecere. Sărbătoare de astăzi, ne place sau nu, este despre nașterea lui Iisus, Cel care a împărți lumea și timpul în două” a încheiat Dan Negru.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Un comentariu la „Dan Negru: „Sărbătoare de astăzi, ne place sau nu, este despre nașterea lui Iisus!””

  1. Pirsan cornelia.pirsan@gmail.comPirsan

    Adevărat! Majoritatea tinerilor nu vorbesc despre nașterea lui Iisus pentru că nu au vrut să primească informații despre Cel ce tine lumea în palma Să! Este greu să i faci să înțeleagă că fără Iisus nu suntem nimic! Doamne ajută ne și întoarcei pe toți la bunătate și rugăciune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii