Sari la conținut
Prima pagină » Ajutorul Sfântului Efrem cel Nou pentru micuțul David Efrem

Ajutorul Sfântului Efrem cel Nou pentru micuțul David Efrem

În urma articolului nostru despre ajutorul primit de părinți de la Sfântul Efrem în primăvara acestui an, o mămică ne-a scris despre o altă întâmplare minunată legată de sfântul mucenic din Nea Makri. Cu acordul dânsei o redăm mai jos:

„Bună ziua! Pe data de 24 aprilie 2021 am născut un băiețel, David Efrem, care din păcate a făcut detresă respiratorie (cantitatea prea mare de fluid în plămâni împiedică respirația iar nivelul de oxigen din fluxul sanguin devine insuficient – nota redacției), la naștere, și a stat 12 zile intubat.

David Efrem avea termenul pe 5 mai, de ziua Sfântului Efrem dar din păcate, la 37 de săptămâni l-am născut, medicii erau rezervați în privința sănătății lui.

Dar după ce ne-am rugat cu toată credința la Sf Efrem cel Nou, Măicuța Sfântă, Cuvioasa Parascheva și ceilalți Sfinți pe data de 5 mai, băiețelul nostru a reușit să respire fără ajutorul aparatelor și a fost deconectat de la ele.

Mulțumim Sfântului că ne-a ascultat rugăciunile și ne-a salvat băiețelul, David Efrem!”

Pentru cei ce nu cunosc viața acestui părinte martir, Sfântul Efrem a trăit retras în mănăstirea Bună Vestire de la Nea Makri, nu departe de Atena, timp de 32 de ani. Când turcii au cucerit regiunea a fost luat prizonier și a fost torturat timp de opt luni pentru a renunța la credința sa. Fiind răstignit de un copac a trecut la Domnul în ziua de 5 mai 1426, la vârsta de 41 de ani.

Trupul Sfântului Efrem cel Nou a fost descoperit în 1950 în urma unui vis și mulți creștini au mărturisit ajutor și mângâiere primite de prin mijlocirea sa.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii