Sari la conținut
Prima pagină » Pr Alexandru Lungu: „M-a sunat: Părinte, băiatul meu trăiește și mi-l dă acasă!”

Pr Alexandru Lungu: „M-a sunat: Părinte, băiatul meu trăiește și mi-l dă acasă!”

În urmă cu aproximativ trei săptămâni m-a sunat o mamă. Era 7 jumătate dimineața, într-o zi de Miercuri, 9 noiembrie. Aproape instantaneu a izbucnit în plâns. Părinte am un mare necaz, nu știu ce o să mă fac.

Am rugat-o să se liniștească și să-mi povestească cu calm. Părinte, mi-a spus ea, băiatul meu este mai mult mort decât viu. Ieri noapte a suferit un accident urât de tot. Poate ați văzut și sfinția voastră la știri, undeva pe lângă Păltinoasa. Este în comă, va fi operat de urgență la Suceava, doctorii nu îi dau șanse. Cele mai importante organe îi sunt afectate. Sunt fără nici o putere și cred că nu va scăpa. Dar Rugați-vă pentru el, e singura frânghie de care mă pot agăța.

I-am dat canon de rugăciune și de atunci nu ne-am mai auzit până în această seară. M-a sunat și avea altă voce. Liniștită și coerentă. Părinte, băiatul meu trăiește și săptămână viitoare mi-l dă acasă. Urmează o perioadă lunga de recuperare, dar cel puțin trăiește. Am sunat să vă mulțumesc și să știți cât de mult a contat că mi-ați răspuns în acea dimineață neagră și ploioasă.

Acestea sunt bucuriile preoției, victoriile unor vieți omenești salvate prin rugăciune și gând bun.

Un cuvânt de părintele Alexandru Lungu, preot slujitor la Așezământul de bătrâni Sfântul Apostol Andrei – Fălticeni și coordonator al campaniilor „Împreună schimbăm lumea”

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii