Sari la conținut
Prima pagină » Pr Nicolae Dima: „Operația Ecaterinei s-a încheiat cu bine!  Veștile sunt bune, mare este Dumnezeu!”

Pr Nicolae Dima: „Operația Ecaterinei s-a încheiat cu bine!  Veștile sunt bune, mare este Dumnezeu!”

Părintele Nicolae Dima a anunțat că operația Ecaterinei a reușit cu bine și tumoare extrasă nu este malignă: „Operația Ecaterinei s-a încheiat cu bine! Veștile sunt extraordinar de bune, mare este Dumnezeu!

Medicul a extras un chist, o formațiune care nu se pune problema să fie malignă. Intervenția a durat mai puțin decât se aștepta chirurgul. Pierderea de sânge și de țesuturi a fost minimă. Vesti mai bune nu se putea sa primim.

Fraților, mare este puterea Domnului și a sfinților, mare este puterea rugăciunii în unitate! Bucurați-va toți cei care v-ați rugat pentru Ecaterina, e o zi mare pentru noi!” a spus părintele Nicolae Dima.

Medicii de la spital au fost foarte rezervați în ceea ce privește evoluția Ecaterinei, evidențele medicale fiind pesimiste. După două stopuri cardio-respiratorii inima fusese afectată grav și zile în șir organismul a fost susținut cu 16-17 respirații pe minut.

Săptămâna trecută situația a devenit mai bună și perioada critică a fost depășită, făcând posibilă operația de astăzi.

Părintele Vasile Ioana a scris: „Mulțumim echipei de medici în frunte cu Dl Adrian Iliescu un mare neurochirurg, pentru angajamentul extraordinar! Sunt eroii noștrii! Felul concret în care le putem mulțumi este să ne rugăm pentru ei! Haideți să-i punem pe pomelnicele noastre: Adrian , Radu, Anca Mariana, Brindusa, Iuliana, Diana, Ana-Maria!

Minunea aceasta este o conlucrare fericită între știința medicală și lucrarea lui Dumnezeu! Bucurati-va toți cei care v-ati rugat pentru Ecaterina! E o zi mare pentru noi toți! Slavă lui Dumnezeu pentru acest mare miracol!”

Ne bucurăm pentru vestea bună, Slavă Domnului!

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

4 comentarii la „Pr Nicolae Dima: „Operația Ecaterinei s-a încheiat cu bine!  Veștile sunt bune, mare este Dumnezeu!””

  1. SLAVĂ LUI DUMNEZEU 🙏Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului să vegheze în continuare asupra Ecaterinei 🙏Doamne ajută 🙏

  2. Slava lui Dumnezeu pentru toate!, ptca medicii au găsit o tumora benigna ( deși manifestările clinice presupuneau o t. maligna!). Ce putere are rugăciunea făcută cu lacrimi și cu credință…

  3. Mare este Dumnezeu si minunate sunt lucrarile Sale. Slavit sa fie in veci vecilor iar, Ecaterinei ii doresc insanatosire grabnica. Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti si sa ne miluiasca.

  4. Pingback: Pr. Vasile Ioana: „Vă rog să continuăm rugăciunea pentru Ecaterina! Revenirea este mai înceată.” - Averea Bisericii

Comentariile sunt închise.

Averea Bisericii