Sari la conținut
Prima pagină » Pr. Vasile Ioana: „Vă rog să continuăm rugăciunea pentru Ecaterina! Revenirea este mai înceată.”

Pr. Vasile Ioana: „Vă rog să continuăm rugăciunea pentru Ecaterina! Revenirea este mai înceată.”

Părintele Vasile Ioana a făcut ieri un apel la continuarea rugăciunii pentru fetița Ecaterina, care se află în continuare în comă: „Medicul Iliescu a reușit un lucru extraordinar: a salvat-o pe Ecaterina! După două stopuri cardiace, după zece zile, a scos acest chist, această formațiune care, dăm slavă lui Dumnezeu, este benignă și nu mai poate afecta viața copilei!

Însă pentru că foarte mulți dintre voi ați intrat în rugăciune, vă îndemn să ne rugăm mai departe ca Dumnezeu să o ajute în această cumplită boală și această cumplită stare și să o readucă întreagă și sănătoasă în brațele părinților ei.

Vreau să vă rog să continuam rugăciunea pentru că vreau să știți că atunci când apar problemele neurologice suferința este mai lungă, revenirea este mai înceată. Credința noastră este foarte mare și ne-am bucurat cu toții marți, așa de mult ne-am bucurat de faptul că pentru părintele Dima și pentru doamna preoteasă ziua de marți a fost zi de Paști! Au simțit că și-au recăpătat copila care nu mai este chiar în pragul morții.

Dar de marți și până astăzi copila nu s-a trezit. De aceea vă îndemn să vă rugați mai departe pentru ea! Pentru ca Domnul să o trezească, pentru ca Domnul să vină în sufletul și în trupul ei!

Avem nevoie de voi… Trei minuni s-au petrecut deja dar este doar jumătate din drum. Următoarea jumătate din drum este revenirea ei, întorcerea ei la conștiență. A dat semne!” a încheiat părintele.

În urmă cu aproape trei săptămâni Ecaterina a intrat în comă din cauza unei formațiuni cerebrale care apăsa pe creier. În urma a două stopuri cardio- respiratorii, plămânii și inima copilei au fost grav afectați iar medicii au spus că șansele sunt mici ca fetița să reziste. Cu toate acestea treptat situația s-a îmbunătățit făcând posibilă operația.

Doamne ajută!

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Un comentariu la „Pr. Vasile Ioana: „Vă rog să continuăm rugăciunea pentru Ecaterina! Revenirea este mai înceată.””

  1. Eu ma rog cât pot citesc 2 catisme pe zi si paraclisul Maicii Domnului. Acum am ajuns acasă de la o slujba de călugărie la sf.manastire Colilia jud Constanța și fiindcă eu ma spovedesc la manastire am canon mai mare și acum trebuie sa citesc ceva din el cât oi rezista și o pomenesc și pe Ecaterina.Eu am locuit în București 1974_2002.am fost fica duhovniceasca a părintelui Frâncu Dragoș de la sp 10 lângă Gh Marinescu acum Obregea și i l cunosc pe parintele Nicolae ca slujea cu parintele Dragoș.cred ca nu ma înșel. Bunul Dumnezeu sa facă cum crede de cuvinta dar ne am bucura mult dacă Ecaterina ar fi din nou sănătoasă. Mare este Dumnzeu și face minuni. Slăvit sa fie Domnul nostru Iisus Hristos acum și pururea și în vecii vecilor amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii