Sari la conținut
Prima pagină » Daniel Buzdugan: „O oră și jumătate, maxim două, să stai în fața lui Dumnezeu nu e mult într-o săptămână.”

Daniel Buzdugan: „O oră și jumătate, maxim două, să stai în fața lui Dumnezeu nu e mult într-o săptămână.”

O oră și jumătate, maxim două, să stai în fața lui Dumnezeu nu e mult într-o săptămână, mai ales că se întâmplă lucruri atât de frumoase la Sfânta Liturghie, și se rostesc cuvinte esențiale pentru liniștea și mântuirea noastră.

Un exemplu din evanghelia de astăzi: „Dacă veţi ierta oamenilor greşalele lor, ierta-va şi vouă Tatăl vostru Cel ceresc; dar de nu veţi ierta oamenilor greşalele lor, nici Tatăl vostru nu va ierta greşalele voastre.”

Să mergi duminica la biserică înseamnă să asculţi și să te hrănești cu cuvântul lui Dumnezeu, cuvântul Domnului nostru Iisus Hristos care e mai veşnic decât cerul şi pământul, înseamnă să primeşti binecuvântări de la sfintele slujbe prin mijlocire omenească de la Însuşi Domnul Nostru Iisus Hristos.

Duminica este ziua lăsată de Dumnezeu pentru cinstirea Sa. Dacă nu te duci la Sfânta Liturghie Duminica înseamnă că-i întorci spatele lui Dumnezeu, iar numai lumanarea aceea aprinsă în pridvir nu ajută dacă nu punem și noi trăire de credință și de rugăciune fierbinte in viața noastră. Viața zboară și va veni clipa desprinderii sufletului de trup….

Iar când sufletele noastre vor ajunge în faţa lui şi vor fi judecate, atunci şi El ne va întoarce spatele zicându-ne: „Mergeţi de la mine blestemaţilor în focul cel veşnic… Adevărat grăiesc vouă, nu vă cunosc pe voi “
Cine nu are Biserica de mamă, nu poate avea pe Dumnezeu de Tată„ (Sfântul Ciprian)

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii