Sari la conținut
Prima pagină » Pr Ioanichie: „Timpurile ne adeveresc împlinirea Apocalipsei, batjocura bisericilor și a preoților, dar nu deznădăjduiți”

Pr Ioanichie: „Timpurile ne adeveresc împlinirea Apocalipsei, batjocura bisericilor și a preoților, dar nu deznădăjduiți”

Criza va trece și Dumnezeu îi va rușina pe cei ce ne vor răul, luptati până la capăt pentru că vom învinge!

Există boli, dar se profită mult de ele, pentru a ține lumea în robie! Oamenii sunt speriați pentru că toată ziua stau la televizor și ascultă știrile lor. Trebuie să ne spovedim și să ne împărtășim cât mai des. Sfinția voastră faceți bine ceea ce faceți și ceea ce spuneți, pentru că luptați pentru adevăr! Nu avem nimic cu străinii, dar un turc să zicem, nu poate simți niciodată ceea ce simte un român.

Să fiți liberi în biserici, că nu se îmbolnăvește nimeni acolo! Măștile sunt doar așa de ochii lumii, ca să dea și ei o măsură. Dar nu prea ajută! Fiți așa cum sunteți, nu vă temeți!

Eu zic că până la urmă criza va trece și Dumnezeu îi va rușina pe cei ce ne vor răul! Vă binecuvântez pe toți cei ce sunteți în luptă!’

Eu nu sunt prea priceput la predici mărețe, dar vreau doar atât să vă zic ca să știți fraților, nu suntem părăsiți de Dumnezeu niciodată, cei ce luptăm pentru credința noastră Ortodoxă!

Timpurile ne adeveresc împlinirea Apocalipsei, batjocura bisericilor și a preoților, dar nu deznădăjduiți, pentru ca ascultarea e mai presus de toate! Ascultarea de părinți, de duhovnic, de Ierarh și de mai marii noștri!

Rugăciunea noastră să fie așa: „Doamne, Tu știi toate, împlinește-le așa cum vrei!”

Aşadar, fraţilor, dacă încercările sunt grele, să rămânem uniți în rugăciune fiecare la altarul nostru, căci nimeni nu se încununează dacă n-a fost rănit în luptă şi nu a luptat cu bărbăției! Justiția și dreptatea e doar la Dumnezeu!

Trăiți în nădejdea mântuirii, nu vă lăsați de rugăciune, că mult poate face! Smerenie, blândețe și dragoste!

Cuvinte ale părintelui IOANICHIE Popescu, stareţul mănăstirii Frăsinei

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

3 comentarii la „Pr Ioanichie: „Timpurile ne adeveresc împlinirea Apocalipsei, batjocura bisericilor și a preoților, dar nu deznădăjduiți””

  1. Doamne ajuta părinte! Sănătate,pace și liniste sufletească vă dorim. Purtați-ne în rugăciune vă rugăm! VIOLETA ,ALEXANDRA-MIRELA,GHEORGHE!🙏🙏🙏

  2. Am fost de mai multe ori la Manastirea Frasinei si am primit mare ajutor pentru care le multumesc mult.
    In 1987 in fata mea s-a infaptuit o minune cu o fata de vreo 13 ani careia ii venise rau si in urma rugaciunilor unui parinte si-a revenit imediat.
    Toata familia suntem alaturi de parintii de la Manastirea Frasinei si ne rugam pentru sanatatea lor si liniste duhovniceasca!
    Doamne ajuta!

  3. sint bianca ancuta am o boala foarte foarte gra va am foarte foarte multe samne si pe fata si pe corp si as dori sa pot lua legatura cu parintele ioanechie popesc sal in treb pe dinsu ce este boala sau blesem ca foarte foarte mult sufer din aceasta boala ce miar recomanda parintele ce sa fac sa poate sa ma ajute cu un sfat ca medici nu ma pot ajuta si am 35 de ani si tare as dori sa stiu ce sa fac ajutatima va rog din suflet sa pot lua legatura cu parintele doamne ajuta

Comentariile sunt închise.

Averea Bisericii