Sari la conținut
Prima pagină » Pr Ioan Danci: „Se avortează zeci de copii pe zi și nimeni nu se gândește să facă o petiție împotriva acestor crime în masă!”

Pr Ioan Danci: „Se avortează zeci de copii pe zi și nimeni nu se gândește să facă o petiție împotriva acestor crime în masă!”

„Iisus Hristos Domnul să ne întâmpine pe fiecare dintre noi și să ne țină în brațele Sale! Să ne slobozească de orice păcat și patimă și să ne primească în Împărăția Lui!

Te crucești de ce vezi și auzi! Se avortează zeci de copii pe zi, pe unii îi scot în bucățele din pântecele mamei lor și nimeni nu se gândește să facă o petiție împotriva acestor crime în masă și organizate! Acum se face petiție din cauza unui accident! Cum să fie bine în lume? Nici o șansă!

Vai, ce timpuri! Și ce ne va aștepta pe viitor la nivelul întregii lumi! Doamne ai milă de noi! Rugăciune multă dragilor, este nevoie de multa rugăciune, căci lumea clocotește în ură! O zi binecuvântată tuturor!”

Acesta este cuvântul părintelui Ioan Danci de la schitul Sfântul Pantelimon. În România 50.000 de copii își pierd viața într-un an în avort.

Statistica arată că numărul de avorturi din întreaga lume este mai mare decât numărul persoanelor ce și-au pierdut viața din cauza cancerului, SIDA, a accidentelor rutiere și sinucideri, toate la un loc.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii