Sari la conținut
Prima pagină » Argument

Argument

Pr Ioan Istrati: „Filmul 21 de rubini este despre o teză implacabilă: Plata păcatului este moartea!”

Filmul 21 de rubini e despre suferință și corupție. Despre cum stricăciunea firii duce la durere și la moarte. Pelicula nu este despre BOR. Biserica e doar un pretext interesant pentru o teză implacabilă: Plata… Citește mai mult »Pr Ioan Istrati: „Filmul 21 de rubini este despre o teză implacabilă: Plata păcatului este moartea!”

Un „maratonist” al binelui: construiește case , îmbracă copii , sprijină mii de mame în pragul sărăciei

Unul din cei mai frumoși oameni pe care îi cunosc este părintele Dan Damaschin . De dimineață până seara tarziu aleargă ca o albină și înfăptuiește binele . Este un „nebun” dupa milostenie. Construiește case… Citește mai mult »Un „maratonist” al binelui: construiește case , îmbracă copii , sprijină mii de mame în pragul sărăciei

Pr Alexandru Lungu: „Acest puști fantastic ne arată că se poate face școală de calitate și în țărișoara noastră”

Sincer nu am urmărit Românii au Talent. De fapt nu mai urmăresc de mult ceea ce se difuzează pe televizor. Dar internetul a luat foc după ce s-a încheiat emisiunea respectivă și marele câștigător a… Citește mai mult »Pr Alexandru Lungu: „Acest puști fantastic ne arată că se poate face școală de calitate și în țărișoara noastră”

Dan Negru: Ora de religie înseamnă cultură creștină. Este necesară într-o Europă cu istorie și artă creștine!

Patriarhia Română a propus Ministerului Educației ca materia de la Ora de Religie să poată fi și materie pentru Bacalaureat pentru copiii ce optează pentru acest opțional. Menționăm că acest lucru se întâmplă și în… Citește mai mult »Dan Negru: Ora de religie înseamnă cultură creștină. Este necesară într-o Europă cu istorie și artă creștine!

Pr Savatie: „Adunați-vă împreună, nimic nu apropie pe oameni ca o masă binecuvîntată luată împreună!”

„Mai întîi s-a scos agapa din biserică, mai apoi s-a scos și masa din casă, pentru a-i muta pe toți să se hrănească în locuri străine. La apusul civilizației, oamenii mănîncă pe genunchi, molfăie o… Citește mai mult »Pr Savatie: „Adunați-vă împreună, nimic nu apropie pe oameni ca o masă binecuvîntată luată împreună!”