O icoană dintr-o biserică din Cluj-Napoca lăcrimează de câteva zile

O icoană dintr-o biserică din Cluj-Napoca lăcrimează de câteva zile

|
09/12/2021
|
1 comentariu
|

O icoană dintr-o biserică din Cluj-Napoca în care este reprezentat Iisus Hristos lăcrimează de câteva zile, a relatat ieri TVR. Credincioșii din parohie spun că este vorba despre o minune. Fenomenul neobișnuit a fost descoperit în urmă cu o săptămână, la Biserica cu Hramul Învierea Domnului, de femeile care făceau curățenie.

Preotul Nicolae Dura, paroh al biserici a spus reporterului: „Au constatat că din ochiul stâng, din pleoapa de jos a Mântuitorului, a început să curgă ceva. A ajuns până la vârful nasului Mântuitorului și continua să cadă. S-au speriat, au anunțat celelalte doamne care făceau curățenie, au venit, au fotografiat evnimentul, și-au spus rugăciunile și s-au retras, neștiind cum anume să procedeze.”

Acum, urma lăsată depășește 30 de cm, iar preotul paroh spune că nu se usucă. Icoana este din pânză dar partea din spate este complet uscată. Zeci de credincioși vin în fiecare zi să vadă fenomenul neobișnuit și să se închine.

Părintele Nicolae Dur spune că este o manifestare a dragostei lui Hristos: „E voința lui Dumnezeu, e manifestarea dragostei sale, fiind vorba de chipul Mântuitorului. Niciodată nu ne-a transmis ceva rău, ci este manifestare a dragostei lui Dumnezeu. Pentru mine depășește limita înțelegerii fenomenelor fizice pe care le cunosc.”

Conform TVR nu este pentru prima dată când are loc un astfel de fenomen la Biserica cu Hramul “Învierea Domnului” din cartierul Zorilor. Acum cinci ani, o icoană a Maicii Domnului a lăcrimat în timpul vecerniei au spus credincioșii.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Un comentariu la “O icoană dintr-o biserică din Cluj-Napoca lăcrimează de câteva zile

  1. ”Daca voi ve’ti tacea, pietrele vor striga”.
    Plang icoanele ptr ca nu mai vorbesc preotii!

Leave a Reply

%d bloggers like this: