Sari la conținut
Prima pagină » Mihai Neșu: „Am început cu biserica, pentru că vindecarea începe de la suflet”

Mihai Neșu: „Am început cu biserica, pentru că vindecarea începe de la suflet”

Cunoscutul reporter Alex Dima de la emisiunea „România, Te iubesc!” a fost la Oradea, la așezământul fondat de fotbalistul Mihai Neșu.

„Locul arată minunat, lucrările sunt în toi, în toamnă, își va deschide porțile. Toata povestea sare de 5 milioane de euro… Mihai Neșu și fundația sa face o treabă minunată în vestul țării. Pune pe picioare, după ani de muncă și multă terapie, copii cu dizabilități, le ofera un strop de normalitate.”

Peste 250 de copii din toată țara s-au recuperat după traumatisme severe la Oradea. Dar ce va fi în continuare este de-a dreptul minunat. la marginea orașului noul Centru pentru recuperare Sfântul Nectarie se întinde pe mai bine de 20 de mii de mp pentru a putea ajuta un număr și mai mare de copii. Schița a fost desenată cu pixul în gura de Mihai Neșu…

La întrebarea de ce a început cu biserica, fostul fotbalist a răspuns : “Vindecarea începe de la suflet. Din experiența mea, am observat că dacă nu ai grijă de suflet, nu poți să-ți ordonezi viața. Și cred că, pentru familiile acestea cu copii cu dizabilități, cred că au nevoie de sprijin sufletesc, ca să poată accepta crucea pe care au primit-o. Și să aibă putere de la Dumnezeu să meargă mai departe, și să ia cele mai bune decizii. De capul tău, asa, nu știu dacă reușești. Întotdeauna trebuie să ai un ajutor duhovnicesc, care să te ghideze la niște decizii importante în viață. Altfel, riști foarte ușor să deraiezi”, a răspuns Mihai Neșu în interviul PRO TV.

Datorită creșterii prețurilor în construcții dar și a planurilor de extindere ale complexului costurile au crescut considerabil. Dar fondurile au venit și lucrările au înaintat, nu s-au blocat. Dacă doriți să ajutați cu 2 euro/lună puteți trimite un SMS cu textul CRED, la numărul 8844.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii