Sari la conținut
Prima pagină » Mihai Morar, despre filmul vieții Sfântului Nectarie: „Când crezi că ai dreptate, întreabă-te și dacă ai adevăr!”

Mihai Morar, despre filmul vieții Sfântului Nectarie: „Când crezi că ai dreptate, întreabă-te și dacă ai adevăr!”

Mihai Morar, una dintre vocile de la radio ZU, a fost împreună cu mama sa la cinema pentru a vedea împreună pelicula „Man of God”.

„Am fost cu mama și am văzut “OMUL LUI DUMNEZEU”, filmul despre viața Sfântului Nectarie din Eghina. Un film atât de simplu, dar profund, despre cum dreptatea poate învinge în lume, dar e degeaba dacă adevărul nu biruiește.

M-am bucurat să găsesc o sală plină la cinema (am găsit locuri doar pe rândul al doilea), un public cuminte și cu minte (fără alerte de telefoane, fără foșnituri, hăhăieli și înjurături)…și o tăcere colectivă nesfârșită la finalul unui film făcut cu sacrificiu și doar cu 1,4 milioane de dolari buget, dar care te mișcă, religios sau nereligios, cât o întreagă industrie… întru adevăr.

Așa că, data viitoare, când crezi că ai dreptate, întreabă-te și dacă ai adevăr…” a încheiat Mihai Morar.

Filmul „Man of God” este un film despre viața Sfântului Nectarie din Eghina, exilat pe nedrept, suferind mai multe încercări chiar din partea fraților întru credință. Sfântul Nectarie a devenit foarte cunoscut și iubit în țara noastră în ultimii ani iar mai multe persoane au mărturisit ajutorul primit prin mijlocirea sa. Filmul poate fi văzut încă în cinematografele din România luna aceasta.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Averea Bisericii