Sari la conținut
Prima pagină » Film

Film

10 filme creștin ortodoxe, de văzut și revăzut

Această selecție de zece filme cu tematică duhovnicească oferă diverse perspective asupra creștinismului și a trăirii ortodoxe. De la suferințele monahului chinuit de patimi din „Monahul și demonul”, la drama intensă și căutarea de sine ilustrate în „Andrey Rubliov” și „Ostrovul”, fiecare film prezintă provocări spirituale, miracole și interacțiuni divine. Aceste opere cinematografice sunt potrivite pentru reflecție și înțelegere mai profundă a credinței.

Mihai Morar, despre filmul vieții Sfântului Nectarie: „Când crezi că ai dreptate, întreabă-te și dacă ai adevăr!”

Mihai Morar, una dintre vocile de la radio ZU, a fost împreună cu mama sa la cinema pentru a vedea împreună pelicula „Man of God”. „Am fost cu mama și am văzut “OMUL LUI DUMNEZEU”,… Citește mai mult »Mihai Morar, despre filmul vieții Sfântului Nectarie: „Când crezi că ai dreptate, întreabă-te și dacă ai adevăr!”

Mark Wahlberg spune că simte puterea transformatoare a lui Hristos „în fiecare zi”, după realizarea noului film „Father Stu”

Actorul Mark Wahlberg a descris într-un interviu întâlnirea sa cu puterea transformatoare a lui Iisus Hristos, în timp ce a răspuns chemării pe care simțit-o de la Dumnezeu să surprindă într-un film povestea unui boxer… Citește mai mult »Mark Wahlberg spune că simte puterea transformatoare a lui Hristos „în fiecare zi”, după realizarea noului film „Father Stu”