Sari la conținut
Prima pagină » Ajutorul Sfântului Nectarie: „M-a vindecat de cancer și am astăzi un băiețel de 6 ani, pe care îl cheamă Tudor Nectarie”

Ajutorul Sfântului Nectarie: „M-a vindecat de cancer și am astăzi un băiețel de 6 ani, pe care îl cheamă Tudor Nectarie”

Ana Maria era lucrător comercial în urmă cu zece ani și avea dureri acute de un timp la mâna dreaptă. Analizele au arătat că osul brațului era afectat de cancer. Mergând la tratament, după a treia ședință de chimioterapie din păcate osul devenit fragil s-a rupt și celulele canceroase au migrat în organism. Doctorii au spus că nu mai au ce face și nu mai sunt șanse.

„Dumnezeu mi l-a scos în cale pe domnul doctor Răzvan Cișmașiu, care lucrează la ortopedie, la Spitalul Foișor, și care m-a salvat. Acum nu mai am mâna dreaptă, este scoasă cu totul din articulație”, spune Ana Maria într-un interviu de la Europa Liberă.

Ana-Maria spune că diagnosticul era de osteosarcom care reprezintă una dintre cele mai grave forme de cancer deoarece celulele maligne migrează la plămâni.

Ana Maria a dorit atunci să meargă în Grecia, la Sfântul Nectarie, despre care auzise că ajută mult bolnavii de cancer. Ajutorul a venit printr-un coleg din școală generală care i-a oferit această posibilitate.

„Sfântul Nectarie pe mine m-a ajutat să devin altă persoană. Am stat 3 zile acolo, am plâns, m-am descărcat și am simțit că am lăsat în urmă toată durerea. M-am rugat să mă facă bine și să-mi dăruiască un copil”, povestește Ana.

Tratamentul agresiv putea să aducă sterilitate, Ana-Maria urmând după întoarcerea din Grecia șase ședințe de chimioterapie. Din fericire migrația celulelor nu a declanșat metastaze și mai mult decât atât, Ana a rămas însărcinată și astăzi are un copil: „Este o minune a Sfântului Nectarie. M-a vindecat de cancer și mi-a trimis un bărbat care m-a acceptat așa cum sunt. Am rămas și însărcinată. Am un băiețel de 6 ani, pe care îl cheamă Tudor Nectarie”, a încheiat Ana Maria.

Sfinte Ierarhe Nectarie roagă – te lui Dumnezeu pentru noi!

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii