Sari la conținut
Prima pagină » Doctorul Jad Issa: Sunt pasionat de ce fac datorită, în mare parte, tatălui meu cu sindrom Down

Doctorul Jad Issa: Sunt pasionat de ce fac datorită, în mare parte, tatălui meu cu sindrom Down

Cum ar fi ca să fiu operat de doctorul Jad Issa sau copilul meu să fie tratat de acesta? Minunat. Dar bulversant este că acest doctor este copilul unui tată cu sindromul Down. În lumea de astăzi peste 80% dintre copiii care se presupune că ar fi posibil să aibă acest sindrom nu se nasc deoarece sarcinile sunt „întrerupte din evoluție”. De fapt existența acestui doctor este cu adevărat o minune în lumea noastră, unde există state unde 100% din sarcinile cu sindrom Down sunt întrerupte deși diagnosticul nu este absolut sigur.

Trebuie să spunem că din punct de vedere medical atât femeile cât și bărbații care suferă de acest sindrom pot deveni părinți, cu unele probleme de fertilitate la bărbați. Sader are o viață frumoasă alături de soția sa iar venirea fiului lor Jad a fost ca o binecuvântare, tatăl și-a petrecut mult timp jucându-se, dăruind dragoste și având grijă de buna creștere a sa. Un sprijin important l-au găsit în cei din jur care nu au ocolit familia lor.

Chiar dacă lucrează în panificație și nu are un serviciu foarte bine plătit, tatăl a economisit bani pentru facultatea de medicină, una dintre cele mai scumpe facultăți, mai ales pentru nivelul lui salarial. Dar și-a dorit mult pentru fiul său iar tânărul Jad a confirmat speranța tatălui său, muncind susținut pentru a ajunge medic. Într-un interviu acesta mărturisea: „Cred că aș fi fost mult mai puțin entuziasmat de viață și mult mai puțin pasionat de ceea ce fac dacă nu aș fi avut un tată special”, a scris el .

Visul tatălui s-a împlinit, povestea familiei Issa este una dintre poveștile frumoase despre relația părinte-fiu.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Averea Bisericii