Sari la conținut
Prima pagină » Dan Negru: „Cazul pr Visarion – Nimeni nu generalizează mai bine ca noi”

Dan Negru: „Cazul pr Visarion – Nimeni nu generalizează mai bine ca noi”

Într-un mesaj Dan Negru a scris despre cazul părintelui Visarion Alexa criticând tendința unora de a acuza toți preoții :

„Nu-l cunosc pe pr Visarion Alexa. M-a invitat la podcastul lui dar cum nu mă duc deloc la podcasturi, l-am refuzat și nu l-am întâlnit. Frauda, abuzul, păcatul sunt ale fiecăruia în parte. Sunt pe CNP-ul din buletin.

Dar noi ne pricepem cel mai bine să le generalizăm. Politicienii sunt hoți și doctorii șpăgari. Monarhia nu era bună că l-am avut pe Carol al II-lea, fotbaliștii sunt proști și cântărețele ușuratice. Mereu am generalizat. Degeaba l-am avut pe Ferdinand că noi am văzut doar erorile lui Carol II-lea, degeaba Dinu, Lucescu sau Gică Popescu sunt parteneri excelenți de dialog, noi am văzut doar blocnotesu’ lui Claudiu Răducanu.

Nimeni nu generalizează mai bine ca noi. Poate greșesc și bisericile când pun în cârca oamenilor lor mai mult decât pot ei duce.

Eu n-am uitat însă niciodată că-n fruntea Bisericii Ortodoxe nu e patriarhul Daniel … E un tânăr de vreo 30 de ani care mi-a spus că-mi va da odihnă atunci când voi fi împovărat.

E singurul pe care-L cred. Ceilalți să-și ducă păcatele și greșelile fiecare pe CNP propriu!

Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă! Este Iisus“, a încheiat Dan Negru.

Omul de televiziune Dan Negru nu s-a sfiit cu ocazia pelerinajelor sau în alt context să mărturisească public credința sa.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

2 comentarii la „Dan Negru: „Cazul pr Visarion – Nimeni nu generalizează mai bine ca noi””

  1. De cate ori am fost la slujbe, in biserica, la final se dau acatiste si se fac spovedanii. Enoriasul/enosiasa in genunchi, cu patrafirul peste cap, iar preotul in picioare, cu o mana tine patrafirul pe capul crestinului. Cat de lunga sa aiba mana ca sa ajunga la partile intime ale enoriasei?. Spovedania se tine in stanga altarului cum este privit din fata…interesaante si celelalte persoane abuzate. Sunt acele persoane casatorite sau in cautarea unui sot bogat? De ce nu au reactionat de la primul avans, sa vina cu lichidarea mergeau la alt preot, la alt duhovnic, dar le-a placut au raspuns avansurilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii