Sari la conținut
Prima pagină » Dan Negru: „Cuvioasa Parascheva mi-a dublat bucuriile și înjumătățit necazurile!”

Dan Negru: „Cuvioasa Parascheva mi-a dublat bucuriile și înjumătățit necazurile!”

Cu ocazia zilei Cuvioasei Parascheva, prezentatorul de televiziune Dan Negru a transmis conform doxologia.ro, un mesaj de credință, mărturisind pentru ce este unul dintre pelerinii Cuvioasei:

„Mi-e dor de „prietena” mea din Iași. Se fac doi ani de când lipsesc de la ziua ei… De mulți ani, în octombrie, vin la Iași să-i mulțumesc că m-a purtat prin lumină tot anul.

Revelionul mulțumirilor mele e mereu pe 13 octombrie. Îi spun „prietenă” și nu fac, astfel, vreo necuviință, pentru că prietenia e cea care dublează bucuriile și înjumătățeste necazurile. Și asta am simțit că a făcut în viața mea „prietena” Sfânta Parascheva. Mereu mi-a dublat bucuriile și mi-a înjumătățit problemele.

Găsiți-vă un sprijin care să facă asta în viața voastră. Eu îl am. În octombrie, an după an, am învățat sa-i aduc mulțumiri. Atunci e revelionul mulțumirilor mele…”, a încheiat Dan Negru.

Acest pelerinaj care adună sute de mii de oameni anual este încă o dovadă că moartea este doar o virgulă iar sfinții trimit dincolo de ea mângâierea harului lui Dumnezeu celor ce merg pe calea îngustă a credinței.

„Întru tine, maică, cu osârdie s-a mântuit cel după chip; că, luând crucea, ai urmat lui Hristos; şi lucrând, ai învăţat să nu se uite la trup, căci este trecător; ci să poarte grijă de suflet, de lucrul cel nemuritor. Pentru aceasta şi cu îngerii împreună se bucură, Preacuvioasă Maică Parascheva, duhul tău.”

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

5 comentarii la „Dan Negru: „Cuvioasa Parascheva mi-a dublat bucuriile și înjumătățit necazurile!””

  1. Pingback: Dan Negru: „Cazul pr Visarion - Nimeni nu generalizează mai bine ca noi” - Averea Bisericii

  2. Felicitări pentru postare Dan Negru
    Doamne ajută pe toți Românii
    Imi doresc mult să ajung și eu .
    Doamne ajută

  3. DOAMNE AJUTA TOATA LUMEA ! CUVIOASA PARASCHEVA IUBITOARE DE OAMENI ROAGATE SI NE AI IN PAZA APRANE DE SARACIE DE NECAZURI SI DA SANATATE FAMILIEI MELE SI INTREGULUI POPOR ! AMIN !

Comentariile sunt închise.

Averea Bisericii