Sari la conținut
Prima pagină » Dan Negru: „Sărbătoare de astăzi, ne place sau nu, este despre nașterea lui Iisus!”

Dan Negru: „Sărbătoare de astăzi, ne place sau nu, este despre nașterea lui Iisus!”

Dan Negru este în aceste zile în pelerinaj la Betleem, care după anii de pandemie când a fost închis slujirii de Crăciun, este din nou deschis.

„Spuneti-le copiilor ADEVĂRUL ! Spuneți-le că Sărbatoarea acestor zile nu e despre Moș Crăciun ci despre nașterea unui copil care atunci când a crescut a biruit lumea”, a scris omul de media. „Un copil care a împărțit timpul in două : înainte și după nașterea Lui. De la nașterea Lui încoace se numără anii ! Au trecut 2022 !

Spuneti-le că bebelușul născut acum e cel care mai târziu „va să vie cu slavă sa judece viii si mortii, a Carui Împărăție nu va avea sfârșit…

Crăciunul fără Iisus e doar o altă petrecere. Sărbătoare de astăzi, ne place sau nu, este despre nașterea lui Iisus, Cel care a împărți lumea și timpul în două” a încheiat Dan Negru.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Un comentariu la „Dan Negru: „Sărbătoare de astăzi, ne place sau nu, este despre nașterea lui Iisus!””

  1. Pirsan cornelia.pirsan@gmail.comPirsan

    Adevărat! Majoritatea tinerilor nu vorbesc despre nașterea lui Iisus pentru că nu au vrut să primească informații despre Cel ce tine lumea în palma Să! Este greu să i faci să înțeleagă că fără Iisus nu suntem nimic! Doamne ajută ne și întoarcei pe toți la bunătate și rugăciune!

Comentariile sunt închise.

Averea Bisericii