Să ne rugăm pentru părintele stareț Melchisedec și obștea de la Putna!

Să ne rugăm pentru părintele stareț Melchisedec și obștea de la Putna!

|
19/05/2020
|
6 comentarii
|

Vă rugăm să pomeniți pe părintele stareț Melchisedec și pe cei 30 de călugări de la Putna care au fost luați joi spre vineri noaptea, 15 mai, în ajunul hramului Sfântul Ierarh Iacob Putneanul , după ce au fost testați pozitiv de noul coronavirus.

Deși aceștia nu aveau simptome iar mănăstirea avea mai multe alternative de a asigura în bune condiții carantina acestora, părinții călugări au fost obligați să meargă la Spitalul din Suceava, în caz contrar fiind făcut dosar penal. În acest moment aceștia sunt izolați la spitalul județean.

Am primit un mesaj de la părintele stareț, un îndemn la rugăciune: „Rugați-vă cu nădejde ca Preabunul (Dumnezeu n.r.) să ne scoată de aici. Mai transmiteți și la ceilalți și la cei care pot să facă o rugăciune pentru noi. Bogdaproste.”

Mănăstirea Putna are 100 de călugări viețuitori și este unul din cele mai importante centre spirituale creștine din România, fiind supranumită „Ierusalimul Neamului Românesc” de către Mihai Eminescu.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

6 comentarii la “Să ne rugăm pentru părintele stareț Melchisedec și obștea de la Putna!

 1. Bunul Dumnezeu să le dea sănătate și Maica Domnului să-i apere de rău!

 2. Raveca says:

  Dumnezeu sa-i binecuvanteze si insanatosire grabnica pentru toti slujitorii Manastiri Putna, aflati in aceasta situatie nedorita de nimeni!

 3. Ana says:

  MAICA DOMNULUI SA VA MILUIASCĂ.

 4. Irina Zaharia says:

  Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa se milostiveasca de sfintii Parinti de la Sfanta Manastire Putna, De Parintele staret Melchisedec sa se intoarca sanatosi si sa ne fereasca oe noi toti de boli si de tot ce-i rau!
  Amin!😇😇😇

 5. Liliana Luncanu says:

  Dumnezeu Este Mare si are grija de toti si Eu stau i chissà a casa de trei saptamini pentru corona virus. O sa ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de noi

Leave a Reply

%d bloggers like this: