Sari la conținut
Prima pagină » Un spital din Botoșani a primit aparatură medicală de la comunitatea parohială a Catedralei Naționale

Un spital din Botoșani a primit aparatură medicală de la comunitatea parohială a Catedralei Naționale

Voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului au oferit aparatură medicală în această săptămână Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani, informează Agenția Basilica.

Este vorba despre Secția de Pediatrie care a fost dotată cu trei injectomate Alaris, două electrocardiografe Schiller, două monitoare Nihon Kohden cu accesorii de neonatologie, un defibrilator manual Zoll și hârtie EKG pentru electrocardiograf, toate în valoare aproximativă de 25.000 de euro. Produsele sunt „extrem de necesare pentru creșterea actului medical”, a declarat pentru Monitorul de Botoşani medicul Livia Mihalache, managerul Spitalului de Urgență.

Nu este prima vizită a voluntarilor Catedralei Naționale aici, la începutul anului fiind donată și altă aparatură printre care un ecograf multifuncțional și 15 aparate cu aerosoli Fazzini.

Comunitatea voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului este coordonată de părintele Ciprian Grădinaru.

Această comunitate este implicată activ în organizarea campaniei naționale de donare de sânge în care s-au strâns peste 16 tone de sânge și în utilarea unor centre medicale și spitale cu echipamente medicale.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii