Sari la conținut
Prima pagină » Trei case noi pentru familii nevoiașe sunt gata de Paști. Campanie coordonată de Pr Dan Damaschin

Trei case noi pentru familii nevoiașe sunt gata de Paști. Campanie coordonată de Pr Dan Damaschin

Trei familii sărace vor petrece Paștile în locuințe noi datorită unei campanii „Glasul Vieții” coordonate de părintele Dan Damaschin. Părintele este preot misionar la Maternitatea „Cuza-Vodă” din Iași.

Astăzi se lucrează la ultimele finisaje, a spus părintele Dan Damaschin la Radio Trinitas. „Au sobiță, băiță, tot ce trebuie. Doar una din case e racordată la energie electrică, stăm mai greu cu utilitățile”.

Locuitorii căsuțelor sunt o familie cu opt copii din satul Budești, o familie cu 7 copii din satul Uricani și o a treia cu 4 copii, tot din satul Uricani. La Budești s-a implicat și comunitatea parohială iar duplexul din Uricani s-a realizat cu sprijinul unor fabricanți de case de lemn de pe Valea Oltului.

Părintele a spus că intenționează să se realizeze 10 case până la sfârșitul anului în proiectul „Casele Speranței”. Până în acest moment proiectul a finalizat 60 de locuințe zidite, cumpărate sau reparate.

La Valea Lupului a fost realizat un complex de 24 de garsoniere pentru femei însărcinate cu risc de avort. Un alt proiect este „Casa celor 7 mame” unde sunt adăpostiți 27 de copii și 11 mame, abandonați de familii și societate.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii