Sari la conținut
Prima pagină » Misiune

Misiune

Pr Danu a finalizat a treia casă pentru bătrânii singuri în Centrul Sfinții Brâncoveni

Părintele Danu Florin anunța săptămâna trecută finalizarea celei de a treia case pentru bătrânii singuri și neputincioși în satul Lada, Teleorman, cu 20 de locuri disponibile. Omul sfințește locul, cu ajutorul lui Dumnezeu, este un… Citește mai mult »Pr Danu a finalizat a treia casă pentru bătrânii singuri în Centrul Sfinții Brâncoveni

Biserica ridicată de Mihai Neșu lângă clinica de recuperare Sf Nectarie. „Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”

Mihai Neșu a scris despre stadiul lucrărilor la biserica pe care o ridică lângă clinica de recuperare: „Dragi prieteni am terminat de montat tabla pe baza turlei, iar sub capacele de la tabla am montat… Citește mai mult »Biserica ridicată de Mihai Neșu lângă clinica de recuperare Sf Nectarie. „Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”

Părintele Atenagora, din laboratoarele Universității Standford la mănăstirea Sf Gheorghe din Creta

Ieromonahul Atenagora, în vârstă de 36 de ani, este doctor în fizică la Universitatea Stanford din California. Născut în Heraklion, insula Creta, a studiat în orașul natal iar ulterior a plecat în Statele Unite pentru… Citește mai mult »Părintele Atenagora, din laboratoarele Universității Standford la mănăstirea Sf Gheorghe din Creta

Un finlandez convertit la ortodoxie: „Dacă facem un pas spre Dumnezeu, El va face zece spre noi!”

„Rugăciunea este lucrare: a te ruga înseamnă a fi lucră­tor cu adevărat. Pentru fiecare lucrare se cere străduință: o limbă străină se învață vorbindu-o, rugăciunea se învață rugându-te.” Cuvântul nu este scris de Sfântul Ioan… Citește mai mult »Un finlandez convertit la ortodoxie: „Dacă facem un pas spre Dumnezeu, El va face zece spre noi!”

Pr Dan Damaschin: „Copiii bursieri pe care am început să îi medităm au plecat de la note de 4-5”

„Să vă mai spun că mai toți bursierii noștri pleacă de pe notele 4 -5 când vin la noi?”, spune părintele Dan Damaschin. Împreună cu voluntarii asociaţiei „Glasul Vieţii”, preotul se îngrijește de câteva mii… Citește mai mult »Pr Dan Damaschin: „Copiii bursieri pe care am început să îi medităm au plecat de la note de 4-5”