Sfântul Nicolae și ajutorul dat unei mame

Sfântul Nicolae și ajutorul dat unei mame

|
31/08/2020
|
0 comentarii
|

Minunile nu sunt mici capitole din trecut, adunate în cărți, ele sunt totodată prezentul în care ne trăim viața în Biserică.

Este vorba despre povestea unei mămici care își dorea mult să nască natural. Când s-a apropiat termenul pentru naștere, a mers la ultimul control, la spital. Doctorul care monitorizase sarcina pe parcursul ei i-a spus că din păcate copilul nu s-a întors și va trebui să fie operată prin cezariană.

Trebuia să ia o decizie și era plină de gânduri, cu toți norii deasupra ei. La un sfat bun, graviduța s-a rugat Sfântului Nicolae în acea seară, pentru a afla răspuns.

Chiar spre sfârșitul rugii ei a simțit că ceva s-a întâmplat în burtică și totodată s-a liniștit. Avea din nou nădejde și nu se mai simțea strivită de gânduri.

Mergând a doua zi la spital, ecografia a descoperit copilașul angajat pentru naștere. Totul a decurs normal iar copilul s-a născut natural, cu scor Abgar bun.

Unii ar spune că a fost poate întâmplare, poate placebo. Credem că Sfântul Nicolae nu a obosit în a veni în ajutor, asemeni altor sfinți care intervin în viața noastră.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: