PS Iustin: „Biserica este a noastră, a voastră și a lui Hristos. Poporul e suveran, încă e suveran!”

PS Iustin: „Biserica este a noastră, a voastră și a lui Hristos. Poporul e suveran, încă e suveran!”

|
09/12/2021
|
1 comentariu
|

PS Iustin al Maramureșului a abordat într-un cuvânt și problema certificatului verde, pe care guvernanții încearcă să îl facă obligatoriu: „Au avut, săracii, un carnet de partid în buzunar că trebuiau… așa ca și acuma cu vaccinul. Trebuiau să aibă un loc de muncă. Aceeași poveste este și astăzi cu certificatul verde. Să nu zic „cu vaccinul”, că nu sunt „anti-vaccinist”. Mă vaccinez în fiecare toamnă anti-gripal, care e un vaccin necesar.

Cu certificatul verde, așa era cu carnetul de partid. S-a înverzit carnetul acuma, trebuie să fie nu roșu, ci verde. Biserica nu va aplica! Din nou vorbesc, cum am spus de Crăciun. Biserica nu va aplica o astfel de decizie!

Nici conducătorii noștri nu cred că vor avea întunecimea, imprudența și neglijența și sfidarea ca să ceară poporului român să prezinte documente când intră la Biserică. Nu se va întâmpla! Să fiți fără grijă. O spun eu, din Maramureș.

Și să știți că ce spune Maramureșul contează. Nu se va întâmpla și să nu vă fie teamă, nu vă tulburați. Biserica este a noastră, a voastră și a lui Hristos. Poporul e suveran, încă e suveran.

Vrem să ne fie respectate toate rânduielile noastre. Pentru asta luptăm, nu ne lăsăm călcați în picioare.”, a spus părintele episcop către credincioși.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Un comentariu la “PS Iustin: „Biserica este a noastră, a voastră și a lui Hristos. Poporul e suveran, încă e suveran!”

  1. Vrednic este!
    Slava lui Hristos ca au inceput Episcopii nostri sa iasa in fata!

Leave a Reply

%d bloggers like this: