Sari la conținut
Prima pagină » PS Iustin: „Biserica este a noastră, a voastră și a lui Hristos. Poporul e suveran, încă e suveran!”

PS Iustin: „Biserica este a noastră, a voastră și a lui Hristos. Poporul e suveran, încă e suveran!”

PS Iustin al Maramureșului a abordat într-un cuvânt și problema certificatului verde, pe care guvernanții încearcă să îl facă obligatoriu: „Au avut, săracii, un carnet de partid în buzunar că trebuiau… așa ca și acuma cu vaccinul. Trebuiau să aibă un loc de muncă. Aceeași poveste este și astăzi cu certificatul verde. Să nu zic „cu vaccinul”, că nu sunt „anti-vaccinist”. Mă vaccinez în fiecare toamnă anti-gripal, care e un vaccin necesar.

Cu certificatul verde, așa era cu carnetul de partid. S-a înverzit carnetul acuma, trebuie să fie nu roșu, ci verde. Biserica nu va aplica! Din nou vorbesc, cum am spus de Crăciun. Biserica nu va aplica o astfel de decizie!

Nici conducătorii noștri nu cred că vor avea întunecimea, imprudența și neglijența și sfidarea ca să ceară poporului român să prezinte documente când intră la Biserică. Nu se va întâmpla! Să fiți fără grijă. O spun eu, din Maramureș.

Și să știți că ce spune Maramureșul contează. Nu se va întâmpla și să nu vă fie teamă, nu vă tulburați. Biserica este a noastră, a voastră și a lui Hristos. Poporul e suveran, încă e suveran.

Vrem să ne fie respectate toate rânduielile noastre. Pentru asta luptăm, nu ne lăsăm călcați în picioare.”, a spus părintele episcop către credincioși.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Un comentariu la „PS Iustin: „Biserica este a noastră, a voastră și a lui Hristos. Poporul e suveran, încă e suveran!””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii