Primarul și Polițistul care au slujit la Înviere

Primarul și Polițistul care au slujit la Înviere

|
15/04/2021
|
1 comentariu
|

Într-un sat din România primarul a zis polițistului, în timpul izolării din 2020 : Cum să lăsăm oamenii fără biserică? Că noi nu avem pe acile cazuri d`astea. Mai bine să se roage lumea pentru asta.

Atunci bătrânele s-au strâns la denii și au aprins lumini la morminte și au ars tămâie de mirosea tot satul. Polițistul a avut grijă ca rugăciunile să meargă liniștite în sus. Și toată lumea a fost mai primenită.

De Prohod oamenii au purtat sfântul epitaf cu Domnul în jurul bisericii iar polițistul a purtat de grijă, lângă tăblița de la intrarea în sat, nu care cumva să tulbure coronavirusul privegherea. Și cred că ori de la girofare, ori de la lumânări, tihna din noaptea cu flori de narcise și liliac nu a fost tulburată deloc.

La doișpe noaptea fix „Veniți de luați lumină” i-a găsit pe toți ai satului regulamentar, distanțați social în curtea bisericii. Și satul s-a luminat de Lumină, de credință și de „Hristos a înviat!”

În zorii înroșiți mama Bica s-a apropiat de mașina cu girofar și a zis nedormitului polițist: Maică, matale ai fost ziditor de biserică în zilele astea! Uite, ia și de la mine pască și ouă roșii!

Povestea este inspirată din realitate.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Un comentariu la “Primarul și Polițistul care au slujit la Înviere

  1. Diana says:

    Va mulțumesc! Dumnezeu sa va aibă în paza!

Leave a Reply

%d bloggers like this: