Pr Ioan Danci: Rânduiala lui Dumnezeu ne aduce spre biserică în multe feluri

Pr Ioan Danci: Rânduiala lui Dumnezeu ne aduce spre biserică în multe feluri

|
10/05/2021
|
0 comentarii
|

Oare să-i spunem ironia sorții? Nu, cu siguranță nu! Îi spunem rânduiala lui Dumnezeu!

În noaptea de Paști dacă vă aduceți aminte, am pus o poza îmbrăcat în veșminte, cu lumânarea aprinsă într-o mână și cu Crucea în cealaltă! Spre dimineață, printre alte mesaje de felicitare, primesc și unul de la un domn, cu tot felul de înjurături și jigniri. Că sunt îmbrăcat în aur (unii tot ce văd galben pe veșmintele unui preot, spun că-i aur.)

Nu m-am tulburat nici un pic, nici nu era cum, mesaje din ăstea sunt dese! Am văzut la profil scria că această persoană locuiește la Pitești! A trecut sărbătorile cu bine! Ieri seară m-am întors de undeva și la urcare după barajul Vidraru, era o mașină pe avarii. Era imediat după ora zece seara! A făcut cu mâna! Am oprit. Era un domn și o doamnă cu doi copii. M-a întrebat dacă nu am am o cheie de roți. Aveam cheie dar nu se potrivea! Le-am spus ca se rezolvă pentru ca locuiesc foarte aproape! Am rezolvat problema.

Nu ne vedeam bine căci era noapte și doar cu laterna telefonului și faruri ne zăream! Între timp domnul tot punea întrebări. Unde locuiesc, ce Biserică, etc. La un moment dat îl întreb de ce atâtea întrebări, situația s-a rezolvat și gata! Mi-a zis: Părinte, nu credeam că vreodată mă voi lăsa ajutat de un preot, în noaptea de Paști l-am înjurat pe un preot ca la ușa cortului și acum , uitați că un alt preot mă ajută! Îl întreb pe ce preot a înjurat, unde, cum, de ce? După ce mi-a explicat, am văzut că despre mine era vorba. I-am zis: Eu sunt acel preot!

Doamne, ce privire , ce exclamație la dânsul! Se vedea de la lanternă că ochii ii străluceau în lacrimi. Eu m-am întors cu spatele la lumină, căci și ai mei erau umezi, de cât de minunat este Dumnezeu!

Hristos a Înviat!

O mărturie a părintelui Ioan Danci

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: