Sari la conținut
Prima pagină » Pr Ioan Danci: „Nu aștepta ziua de mâine ca să faci bine, să faci îndreptare în viața ta, să iubești, să ierți, să te bucuri, să te rogi!”

Pr Ioan Danci: „Nu aștepta ziua de mâine ca să faci bine, să faci îndreptare în viața ta, să iubești, să ierți, să te bucuri, să te rogi!”

Ani de zile l-am ținut în brațe pe „nu se poate”! Ani mulți au fost lucruri care nu s-au făcut, pentru că eu mi-am spus mereu în mintea mea: „nu se poate”! Și știți care este mirarea, căci aceste lucruri chiar nu se puteau indeplini în acele momente, pentru că în mintea mea, credeam că dacă eu nu le pot face, atunci ” nu se poate”.

De câțiva ani am învățat un lucru clar! Eu nimic nu pot, fără Dumnezeu, și că orice lucru se poate face, atâta timp cât, crezi în puterea lui Dumnezeu! Dacă credința ta este sinceră și plină de smerenie omule, orice problemă ai se rezolvă! Nu vine Dumnezeu personal să-ți rezolve problema, dar cu siguranță trimite omul potrivit!

Nu aștepta ziua de mâine ca să faci bine, să faci îndreptare în viața ta, să iubești, să ierți, să te bucuri, să te rogi! Mâine nu-ți aparține așa cum nici de clipa următoare nu ești sigur! Fă acum ce trebuie făcut, fă binele acum și atunci mâine vei fi binecuvântat, vei avea împlinire sufletească și trăire duhovnicească! Haideți să ne bucurăm și să ne rugăm acum, să iubim și să iertăm în acest moment!

Binecuvântare și bucurie în Hristos Domnul să aveți fiecare! Hristos în mijlocul nostru!

Un text de părintele Ioan Danci, Schitul Sfântul Pantelimon din Argeș 

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii