Sari la conținut
Prima pagină » Pr Ioan Danci: „ La noi în România, nimeni nu este de vină niciodată!”

Pr Ioan Danci: „ La noi în România, nimeni nu este de vină niciodată!”

La noi în România, nimeni nu este de vină niciodată, oricâte cazuri „#colectiv” s-ar întâmpla, orice dezastru, oricine sau orice guvern ar guverna in timpul acestor dezastre!

La noi doar morții sunt de vină, pentru că au fost prezenți în locul acela chiar înainte de dezastru! Nimeni nu își asumă vina! Vremurile și problemele sunt din ce în ce mai grele, cei care ne conduc susțin că suntem din ce în ce mai bine!

Vorbesc la pupitre în fiecare zi despre democrație și libertate, dar în fapt suntem privați pe zi ce trece din ce în ce mai mult de acestea! Omul de rând, țăranul, muncitorul, nu mai au dreptul la nici un cuvânt de spus! Românul ca și agricultor, țăranul care muncește din zi în noapte, nu valorează cât doi bani pentru cei din fruntea țării!

Cât de apreciate erau produsele românești?! Cât de iubiți erau țăranii noștri pentru dragostea lor de țară, de națiune! Acum sunt lăsați de izbeliște, împinși spre dezastru, spre deznădejde de unele legi absurde! Greutățile vin tăvălug peste noi, de la pupitre se strigă că suntem bine, suntem în siguranță!

Niciodată nu am fost bine, niciodată în siguranță, doar că românul mereu a știut să rabde! Dumnezeu Preabunul să ne binecuvinteze, să ne ajute, să ne dăruiască si mai multă răbdare, că mare nevoie vom avea de ea!

Text de părintele Ioan Danci, Schitul Sfântul Pantelimon.
Schitul este în construcție, dacă doriți să ajutați IBAN cont: RO86RNCB0024161449180001, în RON, Banca Comerciala Romana S.A., Cod SWIFT: RNCBROBU.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii