Sari la conținut
Prima pagină » Povestea preotului care a dus 225 de copii la mare

Povestea preotului care a dus 225 de copii la mare

Părintele Dan Damaschin este preot misionar la Spitalul Cuza-Vodă din Iași. Și un fel de Moș Crăciun, cu normă întreagă, pentru mulți copii din Iași și vecinătăți.

Părintele Damaschin a organizat, cu ajutorul donatorilor, vacanța la mare pentru 225 de copiii din mai multe familii nevoiașe.

Preotul ieşean nu este la primul proiect de acest fel, campaniile aducând o bucurie copiilor din împrejurimile Iaşiului.

„222 și încă de copiii la malul mării, zice lumea, nu-i de ici colea. Treziți, spălați, rugați, hrăniți, marinați, cioco-alizați, citiți, iarăși hrăniți, un pic culcați, covrigărați, bronzați, aerosolați, cinați, serbați, îndulciți, binecuvântați și aspru vegheați… Cam așa trece o zi de tabără la malul mării.” , a scris părintele bucuros pe pagina sa.

Copiii au avut vârsta cuprinsă între 2 şi 19 ani și au fost împărțiți în două grupe. După încheierea taberei la mare, „vacanța” părintelui Damaschin se încheie deoarece în fiecare septembrie preotul ieşean a desfășurat o campanie dedicată începutului de an școlar.

Este vorba despre pregătirea pentru şcoală a copiilor care au posibilități mai reduse, mii de copii beneficiind de ajutorul venit prin Asociația „Glasul Vieții”.

Cei care doresc să se implice în susținerea viitorului acestor copii și a unor tabere viitoare, îl pot contacta pe Părintele Dan Damaschin pe pagina de facebook.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Averea Bisericii