Noi proiecte inițiate de profesorul de religie care a făcut credit pentru elevii lui

Noi proiecte inițiate de profesorul de religie care a făcut credit pentru elevii lui

|
29/08/2019
|
0 comentarii
|

Profesorul de religie Vasile Postolachi este cunoscut pentru gestul lui frumos de a-și duce elevii într-o excursie de Centenar, chiar dacă pentru aceasta a trebuit să facă un credit bancar. Acesta a expus săptămâna trecută într-un interviu alte proiecte de viitor pentru copiii de pe ambele maluri ale Prutului.

Astfel, primul dintre obiectivele enumerate de profesorul de religie este să ajute Gimnaziul din Cioara, raionul Hîncești, care a intrat în renovare și nu dispune de suficiente fonduri pentru reabilitare.

Tot în zona Basarabiei, Vasile Postolachi a menționat excursiile în România pe care vrea să le organizeze cu copiii din satele Tălăiești și Cioara, din dorința ca elevii de pe ambele maluri ale Prutului să cunoască din frumusețea țării noastre.

Ajutat de inițiativa unui profesor din Spania, profesorul dorește să inițieze și realizarea unui schimb de experiență pentru copiii din Țara Bascilor cu cei de pe malul Prutului.

Motivația proiectului, a afirmat Vasile Postolachi, „reiese din situația asemănătoare a copiilor din Țara Bascilor și cei de pe malul Prutului, ambele așezări fiind așezate la granițele dintre două țări”.

Reamintim faptul că la finele lunii mai, profesorul botoșănean a organizat, din bursa lui de doctorat, un tur de trei zile al celor mai importante obiective turistice din Neamț și Suceava pentru 8 copii din Botoșani și 8 din Republica Moldova.

Profesorul de religiei poate fi contactat prin intermediul paginii sale de Facebook.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: