Sari la conținut
Prima pagină » Matteo Salvini: „Învierea Domnului poate fi momentul dătător de speranță de viață pentru milioane de italieni!”

Matteo Salvini: „Învierea Domnului poate fi momentul dătător de speranță de viață pentru milioane de italieni!”

Politicianul italian Matteo Salvini a adresat autorităților un mesaj prin care a cerut accesul credincioșilor măcar la slujba de Înviere.

„Nu să aștept doar știința… Știința singură nu este suficientă pentru a învinge acest monstru, a ieși din case. Vin Sfintele zile de Paști și avem nevoie și de ocrotirea Fecioarei Maria”, a declarat acesta la postul de televiziune Sky TG24.

„Sunt alături de cei care cer să meargă la biserică, în manieră ordonată, igienică și păstrând un număr optim… Unii merg la tutungerie, deoarece au nevoie de țigări. Pentru alții grija pentru suflet este cel puțin la fel de importantă ca cea pentru trup…

Există o petiție prin care se cere acest lucru, accesul credincioșilor cu măști și cu mănuși, respectând distanța, numărul limitat, să intre în biserici, la fel cum intrăm acum în număr limitat în supermarket…

Sfintele Paști, Învierea Domnului nostru Iisus Hristos, pot fi momentul dătător de speranță de viață pentru milioane de italieni!”, a încheiat Matteo Salvini .

Matteo Salvini este lider politic italian și senator al regiunii Calabria.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii