Sari la conținut
Prima pagină » Încă o grădiniță construită de Biserică, în Cluj Napoca

Încă o grădiniță construită de Biserică, în Cluj Napoca

În Cluj Napoca funcționează deja Grădinița „Sfântul Stelian”, un așezământ fondat de Arhiepiscopiei din Cluj. Deoarece există un număr mare al cererilor de înscriere aici, în Centrul Misionar-Social „Sfântul Apostol Andrei”, care se construiește acum pe Calea Turzii, se va organiza o nouă grădiniță.

Centrul „Sfântul Andrei” va fi gata peste doi ani va veni astfel în sprijinul familiilor care caută un mediu sănătos pentru educația copiilor. De asemenea va fi destinat activităților cu tinerii și va găzdui sediile unor asociații creștine.

Pe 26 noiembrie grădinița „Sfântul Stelian” și-a serbat ocrotitorul. Pe Iuliu Maniu nr. 31 micuţii creștini învață în sistem de program redus sau program prelungit cursuri de pictură, muzică, sport sau limbi străine încă din anul 2008.

Pentru elevii mai mari la Bistrița va fi deschisă o școală ortodoxă cu cantină socială. De asemenea au fost demarate lucrările la trei centre de tineret dintre care unul este finalizat complet, cel de la Sângeorz-Băi, iar cel de al doilea, de la Câmpenești, este finalizat în proporție de 80 %, al treilea fiind în faza de fundație, a declarat Sorin Câlea, consilierul economic al arhiepiscopiei.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Averea Bisericii