Sari la conținut
Prima pagină » Daniel Buzdugan: „Crăciunul e mult mai frumos și mai adevărat cu gândul la suferința celorlalți.”

Daniel Buzdugan: „Crăciunul e mult mai frumos și mai adevărat cu gândul la suferința celorlalți.”

„Crăciunul e mult mai frumos și mai adevărat cu gândul la suferința celorlalți. Este tare multă suferință în țara asta și tare mulți oameni abandonați care n-au cu cine să împărtășească suferința!

Este tare dureros să suferi și să n-ai pe cineva lângă tine lângă care să zaci.

Oamenii care suferă ne dau o lecție atât de puternică încât noi toți trebuie să plătim Impozit pe Fericire! Azi au căzut ei mâine putem cădea noi!

Aseară s-au închis porțile, Orașul Faptelor Bune a plecat (o acțiunea caritabilă la care a participat omul de radio, n.red.). Sunt acasă, dar nu pot să mă liniștesc: încă mai aud plânsete de durere și de speranță, încă mai aud aplauze fiecărei fapte bune, încă mai aud glasuri de mămici, încă mai aud oameni care spun la telefon că donează, inima îmi bate tare… Încă mă bucur, încă mai îmi șterg câte o lacrimă.

Câteva zile nu voi putea uita nimic din ceea ce am auzit și văzut… Mă întreabă copiii de ce plâng și le povestesc, e o lecție predată de oamenii care SUFERĂ, o lecție prea scumpă, uneori plătită cu prețul vieții!

În afară de banii adunați, în afară de obiecte, haine, hrană și alte lucruri dăruite știți ce m-a impresionat cel mai mult: faptul că noi românii prin proiectul acesta am putut fi cu toții împreună la o masă! Și cel cu donația de 1 leu și cel cu donația de 25.000 de euro, într-o perioadă în care ni se predă zilnic lecția răutății și distanțării dintre inimi… Iar anul ăsta, la orașul faptelor bune, inimile au bătut frumos, au bătut așa cum trebuie să bat o inimă bună!

Să dăm NĂDEJDE celor mai triști ca noi, să plătim IMPOZITUL PE FERICIRE oriunde în jurul nostru.

Crăciun fericit! Hristos în mijlocul nostru!” a încheiat Daniel Buzdugan.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Averea Bisericii