Sari la conținut
Prima pagină » „Ecaterina este ca și cum s-ar fi născut a doua oară”

„Ecaterina este ca și cum s-ar fi născut a doua oară”

O fotografie ce poartă în ea întreaga dimensiune a inimii de părinte. O minunată fotografie în care avem durerea și bucuria deopotrivă. Ecaterina a revenit parcă dintr-altă lume între noi și reînvață primii pașii. În urmă cu câteva luni singurele semne pe care le dădea erau tresăririle din momentul în care părintele o împărtășea, schimbările de puls când primea binecuvântarea. Parcă venită din altă lume, acum pășește lângă tatăl său.

Cum a spus și părintele Dima, pașii făcuți în recuperarea fetiței sunt mari dar drumul înainte este lung. Recuperarea cere multe exerciții zilnice, repetate, și tatăl este alături cu optimism și energie. Iar Ecaterina este ascultătoare, se bucură de fiecare progres și luptă pentru fiecare mișcare recuperată.

„Ea este noua Ecaterina, zic noua Ecaterina pentru că Ecaterina este ca și cum s-ar fi născut a doua oară!” ne-a transmis părintele ultima dată. „În fiecare zi, dimineața, ne trezim, ne uităm la Ecaterina și zicem : Mulțumesc, Doamne! Mulțumesc, Doamne, pentru miracolul pe care ni-l pui în față!”

Este un model de luptă sufletească , de nădejde, să nu renunțăm niciodată să ridicăm mâinile în Sus spre a cere ajutor pentru copiii noștri și pentru toți în nevoie. Doamne ajută!

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Averea Bisericii