Sari la conținut
Prima pagină » Pr Vasile Ioana: „E nevoie mai departe de multă rugăciune pentru Ecaterina!”

Pr Vasile Ioana: „E nevoie mai departe de multă rugăciune pentru Ecaterina!”

„Mai întâi vă mulțumim pentru rugăciuni și pentru dragoste! Părintele Nicu și Cătălina vă sunt recunoscători pentru rugăciunile și mesajele voastre de susținere!

Ieri, cu ajutorul Domnului, am împărtășit-o cu Trupul și Sângele Domnului. Tot ieri, în Paraclisul spitalului a fost săvârșită slujba Sfântului Maslu de către Preasfințitul Varlaam Ploieșteanu și Preasfințitul Timotei Prahoveanu alături de un sobor de preoți și diaconi. La sfârșitul slujbei, Preasfințitul Varlaam a dus Sfintele Moaște ale Sfântului Nectarie și ale Sfintei Ecaterina și a atins cu ele trupul Ecaterinei și a uns-o cu mir de la Sfântul Mucenic Dimitrie, mir oferit cu dragoste părintească de către Părintele Patriarh Daniel. În acel moment, în mod surprinzător, deși este în comă profundă, Ecaterina a dat un semn, corpul ei s-a mișcat, la fel ca și în momentul împărtășirii.

Vizita noastră cu Sfintele Moaște în spital a produs multă emoție în rândul corpului medical, cât și a celorlalți prezenți în spital. A fost multă revărsare de Har!

În prezent starea medicală a fetiței este aceeași – comă profundă, nu răspunde deloc tratamentului; în plus au apărut câteva complicații pulmonare (edem pulmonar).

Copila este încă între viață și moarte!

E nevoie mai departe de multă rugăciune pentru ea. Vă rugăm mult să o puneți pe pomelnicele voastre și să rugați preoții să o pomenească la Sfânta Proscomidie!” a scris Părintele Vasile Ioana.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

8 comentarii la „Pr Vasile Ioana: „E nevoie mai departe de multă rugăciune pentru Ecaterina!””

  1. Bun e Bunul Dumnezeu…va fi bine așa cum va fi!🙏🏻Am trecut și eu,ca bunică,acum 2 ani prin aceasta așteptare ,prin acea rugăciune profunda,dureroasa,și in timpul Sf Liturghii Bunul Dumnezeu mi-a arătat ca va fi bine…am avut mare nadejde…o sa fie bine și cu Ecaterina,la câte rugăciuni se fac Bunul Dumnezeu nu va putea sa facă altfel,decât ,sa intoarca acest suflețel la părinții ei…Măicuța Sfânta sa ii întărească!🙏🏻
    Mulțumesc,parinte Vasile,pt ca ne țineți la curent,am mare drag pt pr Nicolae.Doamne ajuta!🙏🏻

    1. Doamne ajut o pe Ecaterina al carei suflet curat este in mainile tale sfinte.🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Amin.

  2. Cojocaru Rareș Cezar

    Dumnezeu și Măicuța Domnului cu Sfinții lor sa o ocrotească pe Ecaterina și sa-i întărească pe părinții ei. Doamne ajută !

  3. Bunul Dumnezeu ,Sfânta lui Măicuța împreună cu Sfântul Nectarie ,vindecătorul celor bolnavi de cancer să se îndure de de durerea părinților și să o vindece și să o ocrotească pe ECATERINA. Indurate Doamne și ridico pe Ecaterina de pe patul suferinței!

  4. Doamne ajută și da multă sănătate Ecaterinei și întărește părinții!
    Doamne miluiește-ne și ne intareste!

  5. Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa o aduca acasa sanatoasa, pentru rugaciunile parintilor sai si ale nostre!

  6. Bunule Dumnezeu,asculta rugaciunile noastre, ridica suferinta Ecaterinei, da- i viata lunga cu sanatate si bucurie! Maicuta Domnului asculta rugaciunile noastre si apara pe ECATERINA cu Sfant Acoperamantul Tau!

  7. Sfinte Dumnezeule, ajuta acesta copila in suferinta ei…asculta Doamne rugaciunile noastre, da-ne putere sa trecem prin aceasta incercare…Dumnezeu este cu noi!

Comentariile sunt închise.

Averea Bisericii