Sari la conținut
Prima pagină » Atena: Vindecarea unei fetițe cu mir izvorât de la o icoană a Maicii Domnului

Atena: Vindecarea unei fetițe cu mir izvorât de la o icoană a Maicii Domnului

Unei icoane a Preasfintei Maicii Domnului dintr-o suburbie a Atenei, cunoscută ca izvorâtoare de mir, i se atribuie vindecarea recentă a unei fetițe care a avut un accident de mașină teribil cu tatăl ei.

În septembrie 2020 părintele mitropolit al regiunii Kaisariani, Vyronas și Hymettus a confirmat oficial faptul că icoana Maicii Domnului Mângâietoarea din Biserica Sfântul Dimitrie, suburbia Vyronas – Atena, a izvorât mir.

Biserica devenise deja loc de pelerinaj, mulți creștini venind spre închinare.

În acest context medicul anestezist Bessie Nikitiadis a dat o mărturie publicată în Ekklisia Online, cum fiica sa în vârstă de 7 ani s-a vindecat de rănile grave, după ce a fost unsă cu mir din icoană.

În urma accidentului de mașină, fetița fusese transportată la spital cu leziuni cranio-cerebrale. Nu putea să deschidă ochii sau să vorbească. Medicii au spus că ea era în comă și avea nevoie de o posibilă intervenție chirurgicală.

Câteva zile mai târziu, Nikitiadis s-a dus la icoana de la Biserica Sfântul Dimitrie pentru a se ruga și lua mir pentru a-și unge fiica, în speranța unei vindecări.

Patru zile mai târziu, spre surprinderea medicilor, sănătatea fetiței a început să dea treptat semne de îmbunătățire și chiar a comunicat. 24 de zile mai târziu, a fost complet recuperată.

„Din adâncul inimii, le mulțumesc Panagiei și părinților de la biserică”, a spus jurnaliștilor tatăl fetiței.

Slavă Ție, Doamne, slavă Ție!

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Averea Bisericii