Sari la conținut
Prima pagină » Smiley: „Puterea rugăciunii, puterea credinței, astea sunt niște lucruri care nu sunt de luat în râs.”

Smiley: „Puterea rugăciunii, puterea credinței, astea sunt niște lucruri care nu sunt de luat în râs.”

„Puterea rugăciunii, puterea credinței, astea sunt niște lucruri care nu sunt de luat în râs. Și oamenii care cred că sunt așa, niște vorbe, ar trebui să se gândească din nou”, a mărturisit interpretul Smiley într-un interviu.

„M-a întrebat la un moment dat cineva, un băiat pe internet, mi-a scris un comentariu răutăcios: cum de reușești mă, ești și netalentat, și prost , și urât, și nu știu ce, și cum ai reușit tu?! Și-i zic: „Băiete, mă rog în fiecare zi, poate ar trebui să încerci și tu!”

Smiley este un apropiat al Schitului românesc Prodromu din Muntele Athos, unde își regăsește ca pelerin pacea sufletească și un sfat bun în încercările vieții.

„Este un loc special, pe care orice bărbat ar trebui să-l viziteze. Merg când simt nevoia să mă liniștesc și să stau de vorbă cu Dumnezeu. Ai cu cine să te sfătuiești. Sunt niște părinți acolo care au o viață duhovnicească reală”, a povestit Smiley după una dintre călătoriile sale.

Pe numele său adevărat Andrei Tiberiu Maria, acesta s-a apropiat de muzică la zece ani, fiind ajutat de Gyuri Pascu să înregistreze primul album, împreună cu alți copii. Smiley este coprezentator al emisiunii de televiziune „Românii au talent”, alături de Pavel Bartoș. Este, de asemenea, unul din cei patru jurați din cadrul emisiunii „Vocea României”.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Un comentariu la „Smiley: „Puterea rugăciunii, puterea credinței, astea sunt niște lucruri care nu sunt de luat în râs.””

  1. Pentru 99,9% dintre religioşi, „credinţa adevărată” este exact cea în care s-a întîmplat să se nască, nu este interesat (ba chiar îi este interzis) să verifice veridicitatea credinţei respective.
    Deci în realitate nici un credincios nu îşi ia în serios credinţa, din moment ce nu îi pasă dacă nu cumva ALTĂ credinţă e cea „adevărată”.
    Ceea ce este, prin definiţie, ironic şi de tot rîsul.

Comentariile sunt închise.

Averea Bisericii