Preot și enoriași, amendați cu 12.000 lei, de Sfântul Andrei

Preot și enoriași, amendați cu 12.000 lei, de Sfântul Andrei

|
03/12/2020
|
0 comentarii
|

Preotul și creștinii ortodocși din satul Dumbrăvița au fost amendați de Poliție deoarece au participat la slujbă în interiorul bisericii.

Polițiștii au mers în control, luni, de ziua Sfântului Andrei la biserică. Părintele și 24 de enoriași participau la Sfânta Liturghie, de praznicul Apostolului românilor. Oamenii legii au legitimat cei 24 de enoriași ce participau la slujbă și i-au amendat cu 4.000 de lei total. Preotul paroh a fost amendat cu 8.000 de lei.

Biserica parohială permitea distanțarea socială pentru numărul de săteni prezenți . Motivația poliției a fost că participarea și organizarea slujbei nu este o urgență pentru ca oamenii să iasă în casă, localitatea din Timiș fiind în carantină.

Mai multe astfel de amenzi au fost contestate în instanță de avocați de la Alianța Părinților.

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: