Sari la conținut
Prima pagină » Pr Patriarh Daniel: „Catedrala va dăinui peste veacuri ca laudă adusă lui Dumnezeu şi ca ocrotire a poporului român”

Pr Patriarh Daniel: „Catedrala va dăinui peste veacuri ca laudă adusă lui Dumnezeu şi ca ocrotire a poporului român”

„Suntem contemporani cu o lucrare mare, iar darul nostru este un dar pentru eternitate. Este o mare bucurie şi o mare şansă să fim contemporani cu această lucrare sfântă, care va dăinui peste veacuri ca laudă adusă lui Dumnezeu şi ca ocrotire a poporului român.

Deja de multă vreme cei care ajută la construirea catedralei şi la pictarea ei sunt pomeniţi aici, la Catedrala Patriarhală Istorică, dar şi la noua catedrală, la Catedrala Naţională, sau Catedrala Mântuirii Neamului.

Să ne ajute bunul Dumnezeu ca, privind icoanele frumoase ortodoxe din această biserică, să ne înălţăm mintea la frumuseţea cea netrecătoare, cerească, din Împărăţia lui Dumnezeu, pentru a ne bucura împreună cu îngerii şi cu Sfinţii.”

Acesta este un fragment din cuvântul Părintelui Patriarh Daniel rostit în Duminica Ortodoxiei.

Dacă vreți să ajutați finalizarea picturii Catedralei Naționale, puteți trimite 2 Euro prin SMS cu textul „Pictura“ la numărul 8822. Numărul este valabil în rețelele Vodafone, Orange și Telekom.

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii