Sari la conținut
Prima pagină » Pr Ioan Danci: „Să nu deznădăjduiești omule când vei vedea că ești trădat de cei mai apropiați oameni! Să-i ierți!”

Pr Ioan Danci: „Să nu deznădăjduiești omule când vei vedea că ești trădat de cei mai apropiați oameni! Să-i ierți!”

Vremurile se schimbă atât de repede în rău și atât de greu în bine! Să nu deznădăjduiești omule când vei vedea că ești trădat de familie, de prieteni sau de cei mai apropiați oameni! Să nu-i judeci, ci să-i ierți dacă vrei să nu faci și tu ca ei!

Slăbirea în credință, superficialitatea, tratarea cu indiferență, îl transformă pe om în animal rațional! Omul când are de toate se crede de neînvins, se crede veșnic. Iar dacă cade din ce este, se duce cu totul în hău, nemaiavând de ce se agăța! Dumnezeu nu pedepsește niciodată, pentru că El este iubire și dragoste, doar uneori ne lasă în postura din care să vedem că fără El, suntem nimic! Orice vrei să faci omule, consultă-te prin rugăciune cu Dumnezeu și ancorează-te în El!

Orice s-ar întâmpla în lume, orice s-ar întâmpla cu tine omule sau cu mine, oricât de grea va fi ziua de mâine, nu uita că Dumnezeu dacă îl rogi, dacă îl chemi, va fi mereu lângă tine, lângă mine! Nu te raporta la lume, decât atunci când vezi în omul de lângă tine, o minune! Raportează -te mereu la Dumnezeu, și când ești bine și când ești la greu!

Să fim iubire pentru toți, și omule, dă din inimă tot binele ce-l poți! Să ai suflete înger la somn, să fie noaptea binecuvântată pentru fiecare om! Să nu vă culcați fără să vă rugați și fără să iertați și fără să vă închinați!

Un cuvânt de pr Ioan Danci

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Un comentariu la „Pr Ioan Danci: „Să nu deznădăjduiești omule când vei vedea că ești trădat de cei mai apropiați oameni! Să-i ierți!””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii