Pr Ioan Danci: „ O familie este aceea în care soții își înțeleg neputințele și se ajută unul pe altul”

Pr Ioan Danci: „ O familie este aceea în care soții își înțeleg neputințele și se ajută unul pe altul”

|
28/12/2020
|
0 comentarii
|

O familie este aceea în care soții se completează între ei, se iartă, îl au pe Dumnezeu în prin plan, merg la Biserică și la spovedanie împreună cu dragoste și cu credință, se îndrăgostesc unul de altul în fiecare zi, își înțeleg neputințele unul la celalalt și se ajută unul pe altul, se sprijină să treacă peste toate cu bine! Se smeresc unul în fața celuilalt și mai presus de toate se iubesc necondiționat!

Asta aș înțelege eu prin familie! Familia nu este cu siguranță atunci când femeia este sclava bărbatului sau când bărbatul e zăpăcit de reproșurile soției. Familia nu se poate numi, atunci când de sărbători soții stau în aceiași casă dar sunt certați, atunci când trăiesc în haos și fără Dumnezeu în inima lor, când în loc de iubire, inima fiecăruia dintre ei este plină de ură!

Când pronunțăm cuvântul familie, atunci ne gândim la binecuvântare! Sărbători fericite și binecuvântate în continuare!

Un cuvânt al părintelui Ioan Danci, Schitul Sfântul Pantelimon, Bistrița

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: