Pr Ioan Danci: „Iubește pe toată lumea, dar păstrează lângă tine pe cei ce primesc iubirea ta!”

Pr Ioan Danci: „Iubește pe toată lumea, dar păstrează lângă tine pe cei ce primesc iubirea ta!”

|
29/03/2021
|
1 comentariu
|

Soarele din sufletul vostru să vă fie de mii de ori mai călduros ca cel de afară! Inima mai albă ca zăpadă! Mintea mai luminată ca lumina acestei zile și plină de gânduri bune și frumoase!

Iubește pe toată lumea, dar păstrează lângă tine pe cei ce primesc iubirea ta! Iartă-i pe toți, dar păstrează în jurul tău pe cei care au bun simț și șapte ani de acasă! Cel mai bun prieten îți este, nu cel care îți dă dreptate în tot ce faci, în prostia ta. Cel mai bun prieten îți este, cel ce știe cum să te ajute să realizezi unde greșești!

Ascultă sfaturile tuturor celor care te îndrumă, dar ține cont doar de sfaturile care te ajută, te împlinesc, dar mai ales de sfaturile care vin prin oameni, de la Dumnezeu!

Zâmbește și astăzi, am primit încă o zi în dar de la Dumnezeu! Nu ai motive să zâmbești? Zâmbește fără motiv, pur și simplu să faci în ciudă răutății zilei!

Să fugim de omul fățarnic și prefăcut, acest fel de om, ne ia toată energie, pacea și voia bună din noi! O săptămână binecuvantată!

Textul aparține părintelui Ioan Danci de la Schitul Sfântul Pantelimon, Argeș

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Un comentariu la “Pr Ioan Danci: „Iubește pe toată lumea, dar păstrează lângă tine pe cei ce primesc iubirea ta!”

  1. Un mare OM!

Leave a Reply

%d bloggers like this: