Sari la conținut
Prima pagină » Pr Ioan Danci: „Dumnezeu este așa cum dorește El să fie! Iartă orice, dar va face și dreptate când dorește El.”

Pr Ioan Danci: „Dumnezeu este așa cum dorește El să fie! Iartă orice, dar va face și dreptate când dorește El.”

Dumnezeu este Dumnezeul iubirii, al dragostei, al iertării, al smereniei, al înțelepciunii, al milosteniei, al dreptății, al mântuirii! Dar câți dintre oameni îl simt, îl văd și cred în Dumnezeul acesta adevărat!

De obicei, omul își făurează în mintea lui, un dumnezeu permisiv, își închipuie doar un dumnezeu care iartă dar nu tine cont de dreptate! Nu este așa dragilor!

Dumnezeu, este Dumnezeul iubirii și al iertării, dar totodată este și Dumnezeu dreptății! Să nu credeți că Dumnezeu este după cum vrem sau ne dorim noi, Dumnezeu este așa cum dorește El să fie! Iartă orice, dar va face și dreptate când dorește El! Tot ce contează pentru noi este, să păcătuim cât mai puțin și să ne rugăm cât mai mult!

Cheamă -L pe Hristos în inima ta și lasă-L să se odihnească, să sfințească, să curețe toată mizeria! Dumnezeu să ne miluiască, să ne ajute, să ne tămăduiască, să ne apere de toată primejdia și să ne ferească de tot necazul! O seară plină de pace, iertare și iubire!

Un text de părintele Ioan Danci, Schitul Sf Pantelimon, Argeș

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Averea Bisericii