Sari la conținut
Prima pagină » Pr Ioan Danci: „Dă slava Lui Dumnezeu că poți munci, bucură-te de viața ta!”

Pr Ioan Danci: „Dă slava Lui Dumnezeu că poți munci, bucură-te de viața ta!”

Mulți spun că nu au motiv să se bucure! Omule drag, gândește-te o clipă: sunt oameni fără picioare, și totuși se bucură; sunt oameni fără mâini, și le vezi zâmbetul pe față; sunt oameni bolnavi care zac la pat, și încă vezi fericire pe fața lor, mulțumind Lui Dumnezeu pentru încă o zi. Iar tu omule, sănătos fiind, te plângi că nu ai motiv de bucurie?

Dă slava Lui Dumnezeu că poți munci, poți dormi, ai ce manca și bucură-te de viața ta! Nu mai fi negativist! Nu atrage tristețea în sufletul tău prin lipsa de curaj și credință! Cuvintele din fiecare zi să-ți fie: pot și cred cu ajutorul Lui Dumnezeu!

Și nu te lăsa influențat de alții negativ. Evită acele persoane care aduc tristețe în viața ta (dacă nu le poți ajuta). Stai liniștit, că sunt destule persoane care așteaptă la rând să-ți aducă bucurie în viața ta! Cel mai bun prieten este acela care aduce în viața ta bucurie, fericire, nădejde, curaj. Hai omule, curaj! Trage aer în piept, uită-te către Cer, spune o rugăciune și fericirea va atinge inima ta!

 

O inițiativă pentru misiune ortodoxă născută în 2013.

Puteți să ajutați lucrarea noastră folosind pagina noastră Patreon. (https://www.patreon.com/avereabisericii)

Vă mulțumim!

Averea Bisericii