Pr Ioan Danci: „Dă slava Lui Dumnezeu că poți munci, bucură-te de viața ta!”

Pr Ioan Danci: „Dă slava Lui Dumnezeu că poți munci, bucură-te de viața ta!”

|
16/06/2022
|
0 comentarii
|

Mulți spun că nu au motiv să se bucure! Omule drag, gândește-te o clipă: sunt oameni fără picioare, și totuși se bucură; sunt oameni fără mâini, și le vezi zâmbetul pe față; sunt oameni bolnavi care zac la pat, și încă vezi fericire pe fața lor, mulțumind Lui Dumnezeu pentru încă o zi. Iar tu omule, sănătos fiind, te plângi că nu ai motiv de bucurie?

Dă slava Lui Dumnezeu că poți munci, poți dormi, ai ce manca și bucură-te de viața ta! Nu mai fi negativist! Nu atrage tristețea în sufletul tău prin lipsa de curaj și credință! Cuvintele din fiecare zi să-ți fie: pot și cred cu ajutorul Lui Dumnezeu!

Și nu te lăsa influențat de alții negativ. Evită acele persoane care aduc tristețe în viața ta (dacă nu le poți ajuta). Stai liniștit, că sunt destule persoane care așteaptă la rând să-ți aducă bucurie în viața ta! Cel mai bun prieten este acela care aduce în viața ta bucurie, fericire, nădejde, curaj. Hai omule, curaj! Trage aer în piept, uită-te către Cer, spune o rugăciune și fericirea va atinge inima ta!

 

Despre noi

Blogul nostru s-a născut în 2013, în contextul campaniilor de denigrare a valorilor creștine din presă și social-media. Mulțumim mult pentru că ai fost alături de noi și ne-ai dat puterea de a merge mai departe!

Dacă dorești să ajuți misiunea noastră, o poți face printr-o donație de 1$/lună pe Patreon: https://www.patreon.com/avereabisericii.

De asemenea ne poți scrie pe avereabisericii@gmail.com.

Doamne ajută!

Leave a Reply

%d bloggers like this: